Στο No. 1 το «Κανένας Μόνος» του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Το Top 20 της εβδομάδας (31/2021)

Στο No. 1 το «Κανένας Μόνος» του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Το Top 20 της εβδομάδας (31/2021)


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά το τραγούδι «Κανένας Μόνος» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το «Κανένας Μόνος» διαδέχεται για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Χορεύω», που βρέθηκε για δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την επανασύνδεσή του με την Ελεάνα Βραχάλη, μαζί με την οποία έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Το «Κανένας Μόνος» μας εισάγει σε διαφορετική ατμόσφαιρα και μας παρασύρει σε μέρη μοναδικά, αφήνοντάς μας να ανακαλύψουμε έναν ξεχωριστό αλλά πάντα αυθεντικό Μιχάλη Χατζηγιάννη, που παραμένει μία από τις λίγες περιπτώσεις ατόφιων καλλιτεχνών.

Νέες είσοδοι

«Παλιόπαιδο» – Josephine (No. 19)

Για ενδέκατη συνολικά εβδομάδα εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στο «Παλιόπαιδο» της Josephine.

Η άκρως επιτυχημένη και εκρηκτική τραγουδίστρια συνεχίζει το σερί των δυναμικών singles με ένα pop τραγούδι που σίγουρα θα γίνει anthem.

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το music video για το «Παλιόπαιδο» βρέθηκε στο Top 3 των τάσεων του YouTube και μέσα σε δώδεκα ημέρες ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολών, ενώ αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 5,5 εκατομμύρια views.

«Κάνω Ό,τι Μπορώ» – Στέλιος Ρόκκος & Stavento (No. 20)

Για πρώτη φορά κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η ανατρεπτική συνεργασία του Στέλιου Ρόκκου με τους Stavento στο τραγούδι «Κάνω Ό,τι Μπορώ».

Με το μοναδικό τους τρόπο, Στέλιος Ρόκκος και Stavento μας παρασύρουν με ένα single που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, γεμάτο με τη δημιουργική ορμή και το δυναμισμό τους, για να κάνουν σύνθημα όλων μας το… «Κάνω Ό,τι Μπορώ».

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου πού εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά από 21 μήνες και το «Μακάρι», το βρέθηκε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην κατάταξη το 2019.

Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι των Stavento που έχει μία θέση στο chart αυτή την εβδομάδα, καθώς την επιτυχημένη πορεία του συνεχίζει στα ελληνικά ραδιόφωνα η πρόσφατη συνεργασία του Μιχάλη Κουινέλη με την Ήβη Αδάμου στο «Για Σένα».

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE