Ο V των BTS δεν είναι ευχαριστημένος με το σόλο mixtape που ετοιμάζει

Ο V των BTS δεν είναι ευχαριστημένος με το σόλο mixtape που ετοιμάζει


Ο V αφαίρεσε από το mixtape το μεγαλύτερος μέρος των τραγουδιών που είχε ετοιμάσει.

Αφού προανήγγειλε νωρίτερα φέτος την κυκλοφορία ενός νέου σόλο mixtape, ο V των BTS έκανε πίσω, λέγοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένος με κάποια από τα τραγούδια που επέλεξε.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας mixtape, που έχει λάβει από το κοινό τον προσωρινό τίτλο «KTH1» από το πραγματικό όνομα του V – Kim Tae-hyung, έχει αλλάξει αρκετές φορές.

Το 2020 ο V εξέφρασε την επιθυμία του να το κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατό και τότε επρόκειτο να αποκαλυφθεί στις αρχές του 2021. Μόνο που το μέλος των BTS αποφάσισε να μεταθέσει το mixtape για το τέλος του έτους εξαιτίας του επιβαρυμένου προγράμματος του K-pop συγκροτήματος.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης διαδικτυακής ζωντανής μετάδοσης, ο V αποκάλυψε ότι τα σχέδια για το «KTH1» έχουν αλλάξει εντελώς. Ενώ έχει 15 τραγούδια ήδη έτοιμα, είπε ότι δεν είναι πλέον ευχαριστημένος με το tracklist και αφαίρεσε 12 κομμάτια, αφήνοντας μόνο τρία.

«Άρχισα να μην τα ακούω πια και ανησυχούσα ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με το ARMY. Οπότε σιγά – σιγά ξανακάνω τα τραγούδια βήμα προς βήμα. Δουλεύω πολύ σκληρά», εξήγησε.

Ο V είχε σχολιάσει στο παρελθόν στο «Rolling Stone» το βαθμό δυσκολίας να συνδυάσει τη δουλειά των BTS με τους προσωπικούς του στόχους και εξομολογήθηκε ότι υπάρχει ακόμα περισσότερη πίεση για τη δημιουργία ενός σόλο πρότζεκτ όταν κάποιος έχει συνηθίσει να δουλεύει σε ένα γκρουπ τις περισσότερες φορές.

«Δουλεύαμε και κάναμε μουσική ως ομάδα και μόνο ως ομάδα. Έτσι, το να δουλεύω στο δικό μου mixtape σημαίνει ότι πρέπει να κάνω τα πάντα που σχετίζονται με όλα τα τραγούδια του άλμπουμ», είπε.

«Πρέπει να συμμετέχω στη δημιουργία των στίχων και των μελωδιών για όλα τα τραγούδια και στη διαδικασία παραγωγής. Έτσι, είναι λίγο πιεστικό να σηκώνω όλο το βάρος που μοιράζεται στα υπόλοιπα μέλη για το άλμπουμ ενός συγκροτήματος. Είναι δύσκολο», πρόσθεσε.

V - BTSSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE