Ο Pete Davidson είναι «πολύ αγχωμένος» που θα υποδυθεί τον Joey Ramone

Ο Pete Davidson είναι «πολύ αγχωμένος» που θα υποδυθεί τον Joey Ramone


«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και είμαι ενθουσιασμένος».

Ο Pete Davidson μίλησε για την προετοιμασία του να υποδυθεί τον Joey Ramone.

Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον θρυλικό frontman των Ramones στη νέα βιογραφική ταινία «I Slept With Joey Ramone» του Netflix.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Jason Orley, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Davidson στις ταινίες «Big Time Adolescence» και «Pete Davidson: Alive from New York».

Το «I Slept With Joey Ramone» θα βασίζεται στα ομώνυμα απομνημονεύματα του αδελφού του Ramone, Mickey Leigh.

«Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω μαθήματα μουσικής και φωνητικής και ειλικρινά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ότι μου δίνουν μία ευκαιρία», δήλωσε ο Pete Davidson στο «Billboard».

«Ελπίζω να το δικαιώσω και ελπίζω να μην απογοητεύσω κανέναν», πρόσθεσε.

Joey Ramone - Pete Davidson

Ο Pete Davidson συνέχισε λέγοντας ότι είναι «πολύ αγχωμένος» και ενθουσιασμένος για την ταινία: «Σίγουρα το παίρνω πολύ σοβαρά και κάνω την έρευνά μου», είπε ο ηθοποιός, εξηγώντας την αυστηρή ρουτίνα που ακολουθεί με μαθήματα ντραμς, κιθάρας και τραγουδιού.

«Επειδή ο Joey έκανε λίγο από όλα και ακολουθούμε τη ζωή του, οπότε θα δείτε λίγο από αυτό. Είναι πολλά, φίλε. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και είμαι ενθουσιασμένος», σημείωσε.

Η παραγωγή του «I Slept With Joey Ramone» θα γίνει από το Netflix σε συνεργασία με την STX και η ταινία έχει την υποστήριξη των διαχειριστών της περιουσίας του Joey Ramone.

Ο Adam Fogelson, πρόεδρος της Motion Picture Group της STXfilms, ανέφερε σε δήλωσή του: «Όταν μοιράζεσαι ένα κρεβάτι με κάποιον – και όχι μόνο ένα κρεβάτι, αλλά μια παιδική ηλικία, μια οικογένεια και μια ολόκληρη ζωή, γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον».

«Ο Mickey Leigh δεν συνεργάστηκε μόνο με το συγκρότημα του μεγάλου του αδελφού, έχει αναντικατάστατες αναμνήσεις και γνώσεις για τον Joey Ramone, αφού τον στήριξε όταν κανείς άλλος δεν το έκανε και τον είδε να ξεπερνά τις αντιξοότητες με τον πιο δραματικό τρόπο», πρόσθεσε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE