Ο Brian May σκέφτηκε την αυτοκτονία μετά το θάνατο του Freddie Mercury

Ο Brian May σκέφτηκε την αυτοκτονία μετά το θάνατο του Freddie Mercury


«Ήμουν πολύ κοντά στο να πέσω από τη γέφυρα αρκετές φορές».

Ο Brian May σκέφτηκε να αυτοκτονήσει ενώ πάλευε να αντιμετωπίσει το θάνατο του Freddie Mercury.

Οι τελευταίες ημέρες του frontman των Queen συνέπεσαν με μια περίοδο αναταραχής στην προσωπική ζωή του Brian May, καθώς ο πατέρας του πέθανε και ο ίδιος ανησυχούσε για τη διάλυση του πρώτου του γάμου.

Μιλώντας για το πόσο άσχημα τον επηρέασε ο θάνατος του Freddie Mercury, ο κιθαρίστας των Queen δήλωσε στην εφημερίδα «The Guardian»: «Ένιωσα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει. Ήμουν πολύ κοντά στο να πέσω από τη γέφυρα αρκετές φορές. Πολύ κοντά. Ήταν η γέφυρα Χάμερσμιθ».

Ο Brian May εξήγησε πόσο χαμένος αισθανόταν εκείνη την εποχή: «Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο περίπου την ίδια εποχή. Και ο γάμος μου διαλύθηκε, επειδή ερωτεύτηκα μια άλλη γυναίκα (τη νυν σύζυγό του Anita Dobson). Ο γάμος πιθανότατα θα διαλυόταν ούτως ή άλλως, αλλά αυτός ήταν ο τελικός καταλύτης και η διάλυση ήταν πολύ επώδυνη και φρικαλέα».

«Ένιωθα ότι έχανα και τα παιδιά μου, ένιωθα ότι έχανα τα πάντα. Προσπαθούσα να παλέψω μέσα στο σκοτάδι και η μουσική ήταν το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούσα να προσκολληθώ, ήταν ένα είδος θεραπείας», συνέχισε.

Ο Brian May έχει περάσει κάποιες δύσκολες εμπειρίες το τελευταίο διάστημα, καθώς πέρυσι υπέστη καρδιακή προσβολή και χρειάστηκε να φύγεκ από το εξοχικό του λόγω πυρκαγιάς στο Surrey της Αγγλίας. Φέτος οι δυσκολίες συνεχίστηκαν καθώς το σπίτι του στο Λονδίνο πλημμύρισε.

«Μας έκανε να νιώσουμε βιασμένοι», δήλωσε για την εμπειρία. «Είναι αυτό που κάνει στην ψυχή σου να χάνεις τα υπάρχοντά σου, να τα βλέπεις να κολυμπούν μέσα στην πλημμύρα. Αναγκάστηκα να σκίσω όλα τα παλιά μου φωτογραφικά άλμπουμ, τα πρώτα που είχα από όταν ήμουν οκτώ ετών, για να προσπαθήσω να σώσω τις φωτογραφίες», περιέγραψε.

Ο Brian May παραδέχτηκε επιπλέον ότι βαρέθηκε να περνάει χρόνο στο Λονδίνο.

«Είναι βίαιο, είναι θορυβώδες, είναι μολυσμένο. Κανείς δεν έχει καθόλου σεβασμό. Γι’ αυτό και νιώθουμε ότι θέλουμε να φύγουμε. Αυτό σε πληγώνει πολύ: Αγαπώ το Λονδίνο, μεγάλωσα εδώ. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να το αντιμετωπίσω πια», είπε.

Queen - Freddie Mercury - Brian MaySource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE