Οι Πυξ Λαξ έρχονται στο «Faliro Summer Theater»

Οι Πυξ Λαξ έρχονται στο «Faliro Summer Theater»


Οι Πυξ Λαξ θα μας υπενθυμίσουν στο «Faliro Summer Theater» γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο «Faliro Summer Theater» για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ, οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν στο «Faliro Summer Theater» γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Το «Faliro Summer Theater», το νέο καλοκαιρινό θέατρο δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου στο προαύλιο του Τάε Κβο Ντο, είναι ο νέος ανοικτός, αμφιθεατρικός πολιτιστικός χώρος 1.400 θέσεων, με άνετο parking 2.000 θέσεων, που θα αποτελέσει το νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης – προορισμό του θεάτροφιλου και μουσικόφιλου κοινού.

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ – αφιέρωμα, με τίτλο «Με Τις Φωνές Των Φίλων», που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια.

Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.

Οι Πυξ Λαξ… «με γροθιές και με κλωτσιές» μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα όπως παλιά.

Πυξ Λαξ στο «Faliro Summer Theater»

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:15
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15

Προπώληση εισιτηρίων: summertheater.gr, viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE