Λένα Ζευγαρά: «Μου έκαναν πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή»

Λένα Ζευγαρά: «Μου έκαναν πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή»


Στα 27 της, η Λένα Ζευγαρά, µε καταγωγή από την Καρδίτσα, απόφοιτος του Τµήµατος Οικονοµικών του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας, έχει 15 µεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό της, τα τραγούδια της αγγίζουν πολλές δεκάδες εκατοµµύρια προβολές στο YouTube και κυριαρχούν στα ραδιοφωνικά charts.

ςΤο νέο της τραγούδι, «Κάρµα», σε µουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, κατάφερε µέσα σε πέντε µέρες κυκλοφορίας να σπάσει κάθε ρεκόρ στο YouTube, σηµειώνοντας περισσότερο από 1.000.000 προβολές, αποδεικνύοντας για ακόµα µία φορά το σερί των µεγάλων επιτυχιών της.
Το ταλέντο της Λένας Ζευγαρά έχει αναγνωριστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, µε τις εµφανίσεις της να γίνονται sold-out και τον κόσµο να γνωρίζει απ’ έξω όλα της τα τραγούδια, ενώ είναι περιζήτητη για συναυλίες σε Αµερική, Αυστραλία και Ευρώπη. Εχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό και πραγµατοποιεί ποιοτικά βήµατα στο ελληνικό τραγούδι µε επιλογές που τη φέρνουν σταθερά ανάµεσα στα πιο πολυσυζητηµένα και περιζήτητα ονόµατα της εγχώριας βιοµηχανίας.

Το νέο σου single, «Κάρµα», αγαπήθηκε αµέσως από το κοινό και ξεπέρασε το 1 εκατοµµύριο views σε λίγες ηµέρες, συνεχίζοντας το προσωπικό σου σερί, των Νo 1 hits. Το περίµενες;

Το προσδοκούσα, γιατί πιστεύω στο κάρµα! Ο κόσµος έχει ανάγκη
τη µουσική στη ζωή του, στην καθηµερινότητά του. Η µουσική είναι ελευθερία. Ευχαριστώ πολύ, λοιπόν, τόσο εγώ όσο και η οµάδα µου, για την αγάπη όλων αυτών των ανθρώπων.

Η επιτυχία για σένα ήρθε σύντοµα και είναι πολύ µεγάλη. Είναι κάτι που ονειρευόσουν;
Το πίστεψα από την αρχή. Με σκληρή δουλειά, σωστούς συνεργάτες,
θετική πίστη και τη βοήθεια του Θεού, έρχεται η επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που στήριξαν αυτό το όραµα.

Το να µπορείς να διατηρήσεις την επιτυχία δεν είναι κάτι απλό… Σε τροµάζει ο χρόνος; Αν θα σπάει και πάλι ρεκόρ η Λένα;

Η δουλειά και η εξέλιξη δεν σταµατούν ποτέ. Τα τρεχούµενα νερά είναι τα καθαρά και όχι τα λιµνάζοντα. ∆εν φοβάµαι στη ζωή µου. Ο
φόβος σηµαίνει έλλειψη εµπιστοσύνης στον εαυτό σου και στον Θεό.

Όµορφη, νέα και πολύ επιτυχηµένη. ∆εν γίνεται να µη σου έβαλαν τρικλοποδιές… Πώς τις αντιµετώπιζες και ποια είναι η πιο ακραία που έχεις να θυµάσαι;

Κανένας δρόµος δεν είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα, ούτε ο δικός µου. Τα εµπόδια µε κάνουν πιο δυνατή και µου αυξάνουν τον
ενθουσιασµό και το πείσµα. Ευτυχώς υπάρχουν, για να βρίσκοµαι σε
εγρήγορση.

Θα πήγαινες στη Eurovision µε µια δυναµική µπαλάντα, όπως τα «Πατώµατα», της οποίας το βιντεοκλίπ ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχουµε δει;

Αγαπώ τη χώρα µου και θα ήταν τιµή µου να την εκπροσωπήσω
οπουδήποτε. ∆εν απαντώ ούτε αρνητικά ούτε θετικά, γιατί δεν έχω
σκεφτεί το συγκεκριµένο θέµα. Παρ’ όλα αυτά, είµαστε πρόθυµοι να συζητήσουµε οποιαδήποτε πρόταση. Όπως είπα, η δουλειά δεν σταµατά ποτέ και πουθενά.

Είσαι φαινόµενο, όπως σε αποκαλούν, καθώς όπου εµφανίζεσαι γίνεται το αδιαχώρητο. Πού οφείλεται, πιστεύεις, η τεράστια επιτυχία σου;

Στο αποτέλεσµα. Το οποίο ήρθε από τη σκληρή δουλειά πολλών ανθρώπων και αισθάνοµαι ευγνώµων προς αυτούς για όσα έχουν προσφέρει, ο καθένας στον τοµέα του. Θέλω να ευχαριστήσω τον παραγωγό και συνθέτη των τραγουδιών µου, Μιχάλη Τουρατζίδη, την εταιρεία µου, Panik Records, και τον Γιώργο Αρσενάκο, τον επιχειρηµατία του «Tokyo», Γιάννη Βουτυράκο, και όλη την οµάδα µου, όπου ο καθένας παίζει άψογα τον ρόλο του σε αυτό το έργο.

Γιατί ακόµα και στη σκηνή έχεις επιλέξει µια πιο κλασική έως συντηρητική εµφάνιση, σε αντίθεση µε άλλες ερµηνεύτριες, που υιοθετούν µια πιο σέξι εικόνα;

Γιατί αυτή είναι η Λένα και αυτό θέλω να δείξω και στον κόσµο, που
είναι συνοδοιπόρος µου. Το παν σε αυτή τη ζωή είναι να είσαι ο εαυτός σου. Είναι η λύση σε όλα τα προβλήµατα.

Τι σηµαίνει για σένα έρωτας;

Για µένα έρωτας σηµαίνει τα πάντα. Πρέπει να είµαστε ερωτευµένοι
µε ό,τι κάνουµε στη ζωή και πόσω µάλλον µε τον άνθρωπό µας, µε αυτόν που επιλέγουµε για συνοδοιπόρο. Κανείς δεν µπορεί µόνος του. Όταν είµαστε ερωτευµένοι, κάνουµε τα πάντα καλύτερα και χαµογελάµε σε όλο τον κόσµο. Ερωτευτείτε τη ζωή και ό,τι περιέχει.

Πρόταση γάµου έχεις δεχτεί; Βρέθηκες ποτέ κοντά στο να κάνεις το επόµενο βήµα;

Εχω δεχθεί, αλλά σε αστεία πλαίσια, επί σκηνής. Όταν δεχθώ σοβαρή πρόταση και κάνω το επόµενο βήµα, θα το µάθεις σίγουρα (γέλια).

Ποιο είναι το µότο της ζωής σου;

Ο,τι θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι κάν’ το και εσύ σε αυτούς. Ο,τι δεν θέλεις να σου κάνουν µην το κάνεις.

Πώς πέρασες την περίοδο του lockdown; Προβληµατίστηκες ή
έκανες θετικές σκέψεις;

Προβληµατίστηκα, πέρασα χρόνο µε τον εαυτό µου, έβγαλα τα συµπεράσµατά µου και ελπίζω σε µια καλύτερη εκδοχή των πραγµάτων.

Στοίχισε σε όλους µας όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, µα πιστεύω πως βγήκαµε πιο δυνατοί µέσα από αυτήν. Στο τέλος νικάει πάντα το καλό. Όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, τότε δεν είναι το τέλος.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE