Η Lorde θα κυκλοφορήσει επτά music videos για το άλμπουμ «Solar Power»

Η Lorde θα κυκλοφορήσει επτά music videos για το άλμπουμ «Solar Power»


Την ιδέα ότι «δεν είναι όλα όπως φαίνονται» θα εξερευνήσουν τα music videos της Lorde για το νέο άλμπουμ της.

Η Lorde κοσμεί το εξώφυλλο του νέου τεύχους του μουσικού περιοδικού «Hot Press» και μοιράζεται μερικές ακόμα λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ της «Solar Power», που θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, η τραγουδίστρια είχε ήδη αποκαλύψει ότι η παραλία που αποτέλεσε το σκηνικό για το music video του ομότιτλου τραγουδιού του «Solar Power» θα αποτελέσει το περιβάλλον για ακόμα περισσότερα βίντεο. Τώρα επιβεβαιώνει ότι έχει ετοιμάσει συνολικά επτά music videos για το νέο άλμπουμ της.

«Ήθελα να εξερευνήσω την ιδέα ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται, κάτι που θα αποκαλυφθεί σε όλα τα clips. Το πρώτο ήταν τόσο διαφωτιστικό, θέλω να μοιάζει με εισαγωγή και στη συνέχεια όσο προχωράμε γίνεται λίγο πιο πυκνό», δήλωσε η Lorde στο «Hot Press».

Η Νεοζηλανδή τραγουδίστρια σχολίασε ακόμη για την ιδέα στην οποία βασίζεται το άλμπουμ «Solar Power»: «Έχει πολλές στιχουργικές αναφορές σε μια μυθική μέρα στο μέλλον, όπου συνέβησαν ξαφνικά πολλά προβλήματα και έπρεπε να δραπετεύσουμε σε ένα άλλο μέρος».

Η Lorde αφήνει να εννοηθεί ότι το single «Solar Power» δεν δίνει τον τόνο για ολόκληρο το άλμπουμ, λέγοντας ότι ο διάδοχος του δίσκου «Melodrama» θα έχει και πιο βαριά τραγούδια.

«Θα έλεγα ότι το “Solar Power” είναι μια πολύ καλή συμπύκνωση αυτής της πλευράς του άλμπουμ, αλλά, όπως συμβαίνει με μένα, υπάρχουν πάντα τα βαριά τραγούδια, τα βαθιά εσωστρεφή τραγούδια. Υπάρχουν πολλές γεύσεις του εαυτού μου τα τελευταία χρόνια, οπότε είναι μία από αυτές τις γεύσεις», ανέφερε.

Η Lorde τόνισε επιπλέον ότι το μουσικό βίντεο για το «Solar Power» ήταν δύσκολο να γυριστεί, καθώς έγιναν όλο σε μία σκηνή, χωρίς διακοπές.

«Ήταν όλα μία σκηνή και ήταν τόσο δύσκολο. Όλα έπρεπε να πάνε τέλεια για να λειτουργήσει η σκηνή. Πρέπει να το κάναμε 10 ή 12 φορές, νομίζω, ο συγχρονισμός έπρεπε να είναι τέλειος, όλα έπρεπε να πάνε καλά», εξήγησε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE