Η Barbra Streisand τραγουδά το «Rainbow Connection» μαζί με τον «Κέρμιτ τον Βάτραχο»

Η Barbra Streisand τραγουδά το «Rainbow Connection» μαζί με τον «Κέρμιτ τον Βάτραχο»


Η Barbra Streisand μοιράζεται ένα κλασικό τραγούδι μαζί με τον «Κέρμιτ τον Βάτραχο». 

Η Barbra Streisand παρουσιάζει το «Rainbow Connection», το δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της «Release Me 2».

Δύο super stars ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τραγουδήσουν το single. Η Barbra Streisand τραγουδά με τον θρύλο του «The Muppet Show», τη μαριονέτα του «Κέρμιτ του Βάτραχου».

Το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι αρχικά γράφτηκε και ηχογραφήθηκε με τη φωνή του «Κέρμιτ» (πίσω από τον οποίο βρισκόταν ο μαριονετίστας και τηλεοπτικός παραγωγός Jim Henson) το 1979 για την κινηματογραφική ταινία «The Muppet Movie».

Η Barbra Streisand ηχογράφησε τη σόλο εκδοχή της το 1979, αποτελώντας τον πρώτη καλλιτέχνη που ερμηνεύει το τραγούδι.

Αρχικά ηχογραφήθηκε για το άλμπουμ «Wet» εκείνης της χρονιάς. Όταν το ντουέτο της Barbra Streisand με την Donna Summer στο «No More Tears (Enough Is Enough)» έφτασε σε διάρκεια στα 8,5 λεπτά, το «The Rainbow Connection» έμεινε στο ράφι λόγω έλλειψης χώρου στο άλμπουμ.

Το 2020 όταν η Barbra Streisand έψαχνε διάφορα τραγούδια για το «Release Me 2», σκέφτηκε για πρώτη φορά την ιδέα να δημιουργήσει ένα ντουέτο του «The Rainbow Connection». Η νέα έκδοση του τραγουδιού δημιουργήθηκε από την Barbra Streisand σε συνεργασία με τον Jochem van der Saag.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να τραγουδήσει με τον «Κέρμιτ», η Barbra Streisand δήλωσε: «Η ευκαιρία για ντουέτο με έναν θρύλο όπως ο Kermit ήταν ακαταμάχητη».

Το άλμπουμ «Release Me 2», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 μέσω της Columbia Records και της Legacy Recordings της Sony Music, είναι μια νέα συλλογή με δέκα ακυκλοφόρητα τραγούδια από τη θρυλική καριέρα της Barbra Streisand.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE