Το live streaming concert για τα αδέσποτα μάγεψε το κοινό

Το live streaming concert για τα αδέσποτα μάγεψε το κοινό


Οι ΜΕΛΙSSES στάθηκαν στο πλευρό των αδέσποτων φίλων μας.

Μοναδικές μουσικές στιγμές χάρισαν οι ΜΕΛΙSSES και η «Save A Greek Stray» με το live streaming concert «ΜΕΛISSES for the dogs».

Η διαδικτυακή συναυλία διοργανώθηκε για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, το απόγευμα της Κυριακής 4 Απριλίου.

Το «ΜΕΛISSES for the dogs» φιλοξενήθηκε μέσα στον όμορφο χώρο του καταφυγίου της «Save A Greek Stray» στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία.

Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας παρουσίασε ένα δίωρο πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες της διαδρομής του που μετράει δώδεκα χρόνια, από το πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» και το «Viktoria», μέχρι το «Κύμα», το «Μισή Καρδιά» και το «Κρυφτό», που κυκλοφορούν από την Panik Records.

Το event παρουσίασαν οι καταπληκτικοί Διονύσης Ατζαράκης και Μαίρη Συνατσάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και δέκα χρόνια η «Save A Greek Stray», καθώς και τη σημασία που έχει το να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε.

Πολύτιμος συμπαραστάτης σε αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τη συναυλία από τις οθόνες του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την «Save A Greek Stray», καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις δράσεις της, προσφέροντας φροντίδα σε αδέσποτα.

Σημειώνεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση υποβλήθηκαν σε τεστ για τον COVID-19 τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE