Οι πρώην σύντροφοί της Ben Affleck και Marc Anthony μιλούν για εκείνη

Οι πρώην σύντροφοί της Ben Affleck και Marc Anthony μιλούν για εκείνη


Ο Ben Affleck και ο Marc Anthony εκθειάζουν την Jennifer Lopez.

Η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού «InStyle» και αφήνει τους φίλους της να μιλήσουν για τα ταλέντα της, τα δυνατά σημεία της και την αειθαλή ομορφιά της.

Εκτός από φίλους όπως η Charlize Theron και η Michelle Obama, το εγκώμιο της Jennifer Lopez πλέκουν ακόμη ο πρώην σύζυγός της Marc Anthony, με τον οποίον έχει αποκτήσει τα δύο 13χρονα δίδυμα παιδιά της Max και Emme, αλλά και ο ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ben Affleck, από τον οποίο χώρισε το 2004.

Ο Ben Affleck, όποιος δεν είχε τίποτα άλλο να πει παρά από καλά λόγια, τόνισε στο περιοδικό ότι τον εντυπωσιάζει το πόσο σκληρά δουλεύει η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός.

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει ή όχι, αλλά το πιο εντυπωσιακό πράγμα για εκείνη (και είναι μια μεγάλη λίστα) ήταν το εξαιρετικό εργασιακό ήθος της. Είχε αυτή την ταπεινοφροσύνη σε συνδυασμό με τη βασική υπόθεση ότι όχι μόνο έπρεπε να δουλέψεις απίστευτα σκληρά για να πετύχεις, αλλά έπρεπε να προκαλέσεις τον εαυτό σου ακόμη περισσότερο», εξήγησε.

Ο 48χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η Jennifer Lopez υπερτερεί από εκείνον σε ό,τι έχει σχέση με την αφοσίωση και το κίνητρο.

«Νόμιζα ότι είχα ένα καλό εργασιακό ήθος, όμως ταπεινώθηκα ολοκληρωτικά και εντυπωσιάστηκα από αυτό είχε δεσμευτεί να κάνει κάθε μέρα, τη σοβαρότητα με την οποία πήρε τη δουλειά της, τον σιωπηλό και αφοσιωμένο τρόπο με τον οποίον πέτυχε τους στόχους της και από τον τρόπο με τον οποίο επέστρεφε για να διπλασιάσει τις προσπάθειες της», περιέγραψε ο Ben Affleck.

«Παραμένει, μέχρι σήμερα, ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που έχω συναντήσει σε αυτή τη βιομηχανία. έχει σπουδαίο ταλέντο αλλά έχει Επίσης δουλέψει πολύ σκληρά για την επιτυχία της και είμαι τόσο χαρούμενος και εκείνη που φαίνεται, επιτέλους, ότι έχει πάρει την αναγνώριση που της αξίζει», τόνισε.

Ο Ben Affleck σχολίασε επίσης την αγέραστη ομορφιά της Jenniger Lopez: « Πού κρατάς το συντριβάνι της νιότης; Γιατί μοιάζεις η ίδια όπως ήσουν το 2003 και γιατί δείχνω σαν να είμαι στα 40 μου… στην καλύτερη περίπτωση;», είπε.

Η τραγουδίστρια γέλασε με το κομπλιμέντο και απάντησε: «Ο Ben είναι αστείος! Φαίνεται ακόμα πολύ καλός».

Για την Jennifer Lopez μίλησε επίσης στο «InStyle» ο πρώην σύζυγός της, Marc Anthony, ο οποίος την επαίνεσε για τη διορατικότητα της.

«Το θέμα με την Jennifer είναι η ικανότητά της να βλέπει και να καταλαβαίνει τα πράγματα πριν συμβούν. Πριν ακόμη αναφέρει μια ιδέα, την έχει κάνει εικόνα χιλιάδες φορές. Και αν κάποιος πει ότι μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα, θα πει: “Απλώς δεν το βλέπετε ακόμα”. Εννέα στις δέκα φορές, θα πέσει μέσα».

Όπως και ο Ben Affleck, ο Marc Anthony εξήρε το εργασιακό ήθος της Jennifer Lopez, προσθέτοντας: «Είναι η πρώτη που βρίσκεται στην αίθουσα και η τελευταία που θα φύγει. Η πιο σκληρά εργαζόμενη που έχω συναντήσει. Όταν ήμασταν μαζί, ήταν το αντίθετό μου. Αυτό έχει αλλάξει από τότε. Έμαθα τόσα πολλά από εκείνη. Είναι το πρωτότυπο!».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE