Κυκλοφορεί σε άλμπουμ η συναυλία του για τις «Κασέτες του Μελωδία»

Κυκλοφορεί σε άλμπουμ η συναυλία του για τις «Κασέτες του Μελωδία»


Η συλλογή με τις «Κασέτες του Μελωδία» μεγαλώνει.

Ο Γιώργος Νταλάρας ανέβηκε στη μουσική σκηνή του «Μελωδία» και έφτιαξε ζωντανά τη δική του «Κασέτα».

Μια «Κασέτα» με δεκαεπτά τραγούδια κρυφά, κρυμμένα, κι αγαπημένα που μας καλούν να τα ανακαλύψουμε μέσα από μια νέα ματιά.

Ως πού πάνε τα τραγούδια… Όσο τα αγαπάμε, έχουν μακρύ δρόμο.

«Αυτά τα τραγούδια είναι επιλογή δική σας και δική μου. Όταν ανακοινώθηκε η κασέτα του Μελωδία έλαβα πολλά “αιτήματα”. Παίξαμε μερικά απ’ αυτά που ζητήσατε μαζί με κάποια τραγούδια που ξεχωρίζω και αγαπώ σχεδόν από παιδί μέχρι σήμερα», αναφέρει ο Γιώργος Νταλάρας στο προσωπικό σημείωμά του.

«Ευχαριστώ τον “Μελωδία” και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Βραχνό για την πρόταση. Ευχαριστώ πολύ τους μουσικούς Γιώργο Μάτσικα, Θανάση Σοφρά, Μάνο Γρυσμπολάκη, Ηλία Μαντικό, Στράτο Σαμιώτη για το μεράκι τους και την υπομονή τους. Το αποτέλεσμα των διασκευών μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι. Απαιτείται δουλειά και χρόνος και κυρίως αγάπη για τα τραγούδια», συνεχίζει.

«Ευχαριστώ ακόμα τους τεχνικούς Αντώνη Ζαχόπουλο και Ηλία Λάκκα για τις ατέλειωτες ώρες… Είναι κι αυτοί ισότιμα μέλη της μουσικής μας οικογένειας. Ευχαριστώ τη Minos EMI για το ενδιαφέρον να κάνει την κασέτα δίσκο, κάτι που στις μέρες μας είναι σπάνιο. Καλή ακρόαση», καταλήγει.

Γιώργος Νταλάρας - George Dalaras - Hit Channel

Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει στην «Κασέτα του Μελωδία» τραγούδια όπως τα «Σου Άξιζε Μια Καλύτερη Αγκαλιά», «Νυχτερινό II», «Φορτώθηκα Τις Τύψεις Μου», «Φεγγάρι Χλωμό», «Στα Μισά Του Έρωτα Βγαίνει Ο Δολοφόνος», «Έτσι Είν’ Οι Άνθρωποι», «Καρδιά Μου Μην Παραπονιέσαι», «Seni Sevioroum», «Μικρή Πατρίδα», «Κράτα Για Το Τέλος», «Στην Ανατολή Στη Δύση», «Πάει Κι Αυτή Η Κυριακή», «Είπα Να Φύγω», «Κάτι Ελλάδες», «Πάρε Το Γνωστό Το Δρόμο» και «Σ’ Αγαπώ Και Γι’ Αυτό».

Ο Δημήτρης Βραχνός, Διευθυντής Προγράμματος του «Μελωδία 99,2», δηλώνει: «Η συλλογή με τις “Κασέτες του Μελωδία” έγινε ακόμη πιο πολύτιμη χάρη σε αυτήν εδώ την Κασέτα του Γιώργου Νταλάρα που απολαμβάνουμε μεν ψηφιακά, αλλά φτιάχτηκε με εκείνο τον ενθουσιασμό που νιώθαμε τότε, όταν αφιερώναμε χρόνο και σκέψη στα τραγούδια που έπρεπε να συμπεριλάβουμε χειροποίητα σε μια εξηντάρα κασέτα για να την ακούμε ξανά και ξανά».

«Εδώ ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης με την αναλλοίωτη φωνή και τη συγκινητική προσήλωση στην τελειότητα χώρεσε στην Κασέτα μας τραγούδια που είχαμε καιρό να ακούσουμε, δικά του τραγούδια, που προσέγγισε μέσα από μια νέα ενορχηστρωτική ματιά καθώς και εξαιρετικές διασκευές – έκπληξη», προσθέτει.

«Τον ευχαριστώ και προσωπικά γι’ αυτή την Κασέτα, και μοιράζομαι εδώ ένα ακόμα πιο μεγάλο “ευχαριστώ” από την ομάδα του “Μελωδία” και της Frontstage για την αποδοχή της πρόσκλησης και την υποδειγματική του προσφορά στο ελληνικό τραγούδι», σημειώνει.

Η «Κασέτα» του Γιώργου Νταλάρα κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση του Γιώργου Νταλάρα:

Ακούστε την «Κασέτα» του Γιώργου Νταλάρα σε μορφή playlist:

Βρείτε όλα τα τραγούδια σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες εδώ.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE