Οι ΜΕΛΙSSES συγκεντρώνουν σε ένα άλμπουμ τα τηλεοπτικά ντουέτα τους

Οι ΜΕΛΙSSES συγκεντρώνουν σε ένα άλμπουμ τα τηλεοπτικά ντουέτα τους


Το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν οι ΜΕΛΙSSES περιέχει 24 τραγούδια – συνεργασίες με 11 φίλους καλλιτέχνες.

Οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται να μας χαρίσουν για ακόμα μία φορά μοναδικές μουσικές στιγμές μέσα από ένα άλμπουμ με συμπράξεις – έκπληξη.

Το άλμπουμ με τίτλο «MEΛΙSSES – Duets» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 16 Απριλίου από την Panik Records και είναι από τώρα διαθέσιμο για pre-save στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία ζωντανή ηχογράφηση των μουσικών συμπράξεων που πραγματοποίησε το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega».

Οι καλλιτέχνες που συμπράττουν με τις ΜΕΛΙSSES σε αυτό το άλμπουμ είναι οι TOQUEL, Θέμης Αδαμαντίδης, Θανάσης Βασιλόπουλος, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτης Γονίδης, Κομπανία Βέρδη, Μαντώ, Δημήτρης Μπάσης, Aναστάσιος Ράμμος, Μπάμπης Στόκας και Τάμτα.

Τάμτα - Χρήστος Μάστορας - Σπίτι Με Το Mega

Οι ΜΕΛΙSSES αναφέρουν για το άλμπουμ: «Όπως οι  μέλισσες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι για να φτιάξουνε το μέλι, έτσι και εμείς “πετάμε” από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο, από τραγούδι σε τραγούδι, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Πλησιάζουμε το κάθε τραγούδι με σεβασμό και με απεριόριστη αγάπη».

«H μουσική, εκτός όλων αυτών που γνωρίζουμε, είναι και συνεργασίες. Είναι οι παρέες. Μία ομαδική δουλειά που όλοι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο νέος μας δίσκος που κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου με τίτλο “ΜΕΛΙSSES – DUETS” έχει ακριβώς αυτό το νόημα. Περιλαμβάνει 24 τραγούδια – συνεργασίες με 11 φίλους καλλιτέχνες», συνεχίζουν.

Οι ΜΕΛΙSSES ευχαριστούν επίσης όλους τους φίλους που τους έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν σε αυτό το άλμπουμ, καθώς και σε όλους τους δημιουργούς που τους εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους.

«Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας εταιρεία Panik Records που είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα. Και τέλος ευχαριστούμε το Mega που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε με τους εξαίρετους αυτούς συναδέλφους», καταλήγει το συγκρότημα.

Το πρωτότυπο εξώφυλλο του άλμπουμ επιμελήθηκε η illustrator/ pop artist Σοφία Ντέρου.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE