Κώστας Σαββιδάκης για καταγγελίες: «Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για όσα έκαναν»

Κώστας Σαββιδάκης για καταγγελίες: «Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για όσα έκαναν»


Πως αισθανθήκατε όταν άρχισαν να βγαίνουν προς τα έξω όλες αυτές οι καταγγελίες, που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα;

«Για κάποιους ανθρώπους αν όχι όλοι, οι περισσότεροι είχαμε ακούσει ότι κάτι συμβαίνει. Όχι λεπτομέρειες, βέβαια. Ξέρα με για κάποιους ανθρώπους ότι είναι δύσκολοι στη συνεργασίες. Από εκεί και πέρα, κανείς μα δεν περίμενε να ακουστούν αυτά τα που βγήκαν στη φόρα. Κάποιοι βγήκαν, κατά τη γνώμη μου, αλλά το θέμα είναι να πληρώσουν με έναν τρόπο οι άνθρωποι που τα έκαναν, ώστε να σταματήσουν να γίνεται αυτό. Να πάρει το μήνυμα ο επόμενος, που έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο, να υπάρχουν νόμοι. Επίσης, να ζητήσουν βοήθεια από ειδικοί Γιατί ασθένεια είναι, πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να καταλάβει ότι πρέπει να πάει σε κάποιον ειδικό».

Βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με το χώρο του θεάτρου…

«Ξεκίνησε η Μπεκατώρου, πήραν τη σκυτάλη οι άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, καιρός να περάσει και στους δημοσιογράφους, στους δημόσιους υπαλλήλους, στα νοσοκομεία, σε όλους τους χώρους. Αν δεν γίνει τώρα, που έχουν ανοίξει οι πόρτες και τα αυτιά, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE