Η St. Vincent παρουσιάζει το νέο τραγούδι «The Melting Of The Sun»

Η St. Vincent παρουσιάζει το νέο τραγούδι «The Melting Of The Sun»


Η St. Vincent προσθέτει το επόμενο κομμάτι στο μωσαϊκό του νέου άλμπουμ της.

Η Annie Clarke, γνωστή καλλιτεχνικά ως St. Vincent, παρουσιάζει το νέο τραγούδι «The Melting Of The Sun», το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ της «Daddy’s Home».

Το «Daddy’s Home» είναι η νεότερη όψη μιας συνεχώς εξελισσόμενης καλλιτέχνιδας, που θεωρείται από πολλούς ως η πιο καινοτόμος και ενδιαφέρουσα παρουσία στη σύγχρονη μουσική.

Η St. Vincent αποτίει μέσα από το «The Melting Of The Sun» ένα φόρο τιμής στις γυναίκες από τους χώρους και των τεχνών που την έχουν εμπνεύσει, μεταξύ των οποίων η Joni Mitchell και η Marilyn Monroe.

«Ο κόσμος προσπάθησε να τις σιωπήσει όταν έλεγαν κάτι που ήταν λογικό ή σωστό ή δύσκολο να το ακούσουν», είπε η St. Vincent στο «Rolling Stone».

«Αυτό το τραγούδι, συγκεκριμένα, είναι ένα γράμμα αγάπης προς τις δυνατές και εξαιρετικές γυναίκες καλλιτέχνιδες. Καθεμία από αυτές επέζησε σε ένα περιβάλλον που ήταν εχθρικό απέναντί τους με πολλούς τρόπους», επισήμανε.

Το «The Melting Of The Sun» διαδέχεται το «Pay Your Way In Pain», ένα funk τραγούδι με εμφανείς επιρροές από τη δεκαετία του ’70, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τους προσωπικούς αγώνες της τραγουδίστριας.

Η St. Vincent έχει υπογράψει προσωπικά τη μουσική και τους στίχους του «The Melting Of The Sun», ενώ έχει φροντίσει την παραγωγή του τραγουδιού μαζί με τον Jack Antonoff.

Η βραβευμένη με δύο βραβεία Grammy καλλιτέχνιδα παρουσίασε τα νέα τραγούδια της το προηγούμενο Σάββατο (03/04) στη δημοφιλή αμερικανική εκπομπή «Saturday Night Live». Δείτε την εμφάνισή της εδώ και εδώ.

Το νέο άλμπουμ «Daddy’s Home» της St. Vincent θα κυκλοφορήσει από τις Loma Vista Recordings και Concord Records στις 14 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE