Η livestream παράσταση «Η Εποχή Του Θερισμού» σε replay

Η livestream παράσταση «Η Εποχή Του Θερισμού» σε replay


Γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν ξανά την «Η Εποχή Του Θερισμού».

Η ειδικά σχεδιασμένη για streaming παράσταση, βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής παρουσιάζεται ξανά και θα είναι διαθέσιμη για δύο μόνο ημέρες, το Σάββατο 17 Απριλίου και την Κυριακή 18 Απριλίου.

Η παράσταση «Η Εποχή Του Θερισμού» μεταδόθηκε την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου από το σκηνή του «VOX», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την ξεχωριστή δυναμική της.

Η συναυλία βασίστηκε στο ομώνυμο άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

«Όταν φτιάχναμε την “Εποχή του Θερισμού”, μόνο να ελπίσουμε μπορούσαμε με πόση αγάπη θα την αγκαλιάζατε και πόση δύναμη θα μας δίνατε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο που οι άνθρωποι αγγίζονται και οι φωνές τους ενώνονται στην ίδια μουσική», δήλωσαν οι συντελεστές της.

«Από την πρώτη στιγμή δε σταματούσαμε να σκεφτόμαστε τον τρόπο να σας την παρουσιάσουμε ζωντανά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό της αίσθημα. Όταν οι πρωτόγνωρες συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια μας, αποφασίσαμε να το δούμε ως μια νέα πρόσκληση και να εκμεταλλευτούμε τα καινούργια δεδομένα, δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα που θα έσπαγε τη σύμβαση ενός απλού live», ανέφεραν.

«Βάλαμε λοιπόν τους ωραίους τρελούς της ομάδας μας στο παιχνίδι και, παρακάμπτοντας την επιβεβλημένη απόσταση, δημιουργήσαμε για σας μια exclusive online performance, ένα αυτόνομο καλλιτεχνικό γεγονός φτιαγμένο με ειδικούς όρους, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες μιας ταυτόχρονης μετάδοσης», εξήγησαν.

Αν χάσατε ή αν θέλετε να ζήσετε ξανά την μοναδική εμπειρία θέασης της πρώτης παρουσίασης της «Εποχής Του Θερισμού», το streaming της νέας παράστασης που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, μπορείτε τώρα on demand για 48 ώρες με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη on demand από το Σάββατο 17 Απριλίου στις 00:01 μέχρι την Κυριακή 18 Απριλίου στις 23.59 ώρα Ελλάδας. Τα εισιτήρια στοιχίζουν 10 € ανά κωδικό.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εδώ.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE