Η Cher ζητά συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το tweet της για τον George Floyd

Η Cher ζητά συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το tweet της για τον George Floyd


«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι μία διασκεδάστρια έχει ειλικρινή αισθήματα για έναν άνθρωπο».

Η Cher ζητά συγγνώμη για ένα καλοπροαίρετο tweet στο οποίο έγραψε ότι θα μπορούσε να είχε σώσει από το θάνατο τον George Floyd, όμως ερμηνεύτηκε με διαφορετικό τρόπο από τις προθέσεις της τραγουδίστριας.

Στο tweet, που πλέον έχει διαγραφεί από το λογαριασμό της, η Cher έγραψε ότι παρακολουθούσε τη δίκη του πρώην αστυνομικού της Μινεάπολης, Derek Chauvin, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του George Floyd.

Ο Derek Chauvin προκάλεσε το θάνατο του George Floyd πιέζοντας με το γόνατό του το λαιμό του θύματος για περισσότερα από εννέα λεπτά.

«Μιλούσα με τη μητέρα μου και είπε “παρακολούθησα τη δική του αστυνομικού που σκότωσε τον George Floyd και έκλαψα”. Είπα “μαμά, Το ξέρω ότι αυτό θα ακουστεί τρελό, αλλά… σκέφτομαι συνέχεια ότι αν ήμουν εκεί, ίσως θα μπορούσα να είχα βοηθήσει (τον Floyd)”», ανέφερε η 74χρονη τραγουδίστρια στο tweet που προκάλεσε αντιδράσεις.

Cher

Πολλοί από τους ακόλουθούς της στο Twitter την κατηγόρησαν για το «σύμπλεγμα του λευκού Σωτήρα», ενώ άλλοι της ζήτησαν «σταματήσει να μιλάει».

Η Cher απάντησε στις έντονες κριτικές που δέχτηκε, σημειώνοντας ότι αμφιταλαντεύτηκε να αναρτήσει το επίμαχο tweet.

«Σκέφτηκα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν θα καταλάβαιναν ή δεν θα πίστευαν ότι μία διασκεδάστρια θα μπορούσε να έχει ειλικρινή αισθήματα για έναν άνθρωπο, που υποφέρει και πεθαίνει, ακόμα και αν το δείχνει μόνο η τηλεόραση», έγραψε.

«Δεν γνωρίζετε τι έχω κάνει, ποια είμαι ή τι πιστεύω. Μπορώ και έχω βοηθήσει και θα βοηθήσω», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η Cher παραδέχτηκε λίγο αργότερα ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει της αντιδράσεις που προκλήθηκαν ζήτησε συγνώμη από τους ανθρώπους που ένιωσαν ότι προσβλήθηκαν.

«Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με μία φίλη μου. Της είπα τι συνέβη και συνειδητοποίησα ότι μπορείς να εκνευρίσεις τους ανθρώπους και να τους πληγώσεις αν δεν γνωρίζεις ότι δεν είναι κατάλληλο να πεις τίποτα. Γνωρίζω ότι ο κόσμος απολογείται όταν είναι σε δύσκολη κατάσταση όμως, μα τω Θεώ, λυπάμαι πραγματικά αν αναστάτωσα οποιονδήποτε μέσα στην κοινότητα των Μαύρων», εξήγησε.

Πολλοί θαυμαστές της Cher έδειξαν να καταλαβαίνουν ότι παρ’ όλο που το μήνυμά της παρερμηνεύτηκε, στην πραγματικότητα είχε καλές προθέσεις.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE