Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ενάντιος σε κάθε πράξη βίας»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ενάντιος σε κάθε πράξη βίας»


Ευδιάθετος και με το… κανονικό του μαλλί, όπως είπε, μίλησε για το κρούσμα κορονοϊού που είχαν στη σειρά.

Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται καθημερινά, όπως μας είπε, η «Μουρμούρα» δεν αποτέλεσε εξαίρεση και μετά από όλα τα απαραίτητα τεστ που έγιναν και την αποχή από τα γυρίσματα, επέστρεψαν στο πλατό για τα νέα επεισόδια.

Δήλωσε πολύ χαρούμενος γιατί ο κόσμος του λέει στον δρόμο «Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε μέσα στα σπίτια μας» και ότι αυτό «Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να δεχτεί ένα ηθοποιός».

Αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο με τα θέατρα κλειστά λόγω τις πανδημίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Η δουλειά μας πλήττεται από την ανεργία», αλλά και γι’ αυτά που συμβαίνουν καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ενάντιος σε κάθε πράξη βίας».

Κλείνοντας και κάνοντας χιούμορ μας είπε ότι στη «Μουρμούρα» δεν τον ταΐζουν πολύ γι’ αυτό και έχει αδυνατίσει, αλλά δεν αποκάλυψε τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε το βίντεο.

Απόψε, στις 21:00, η «Μουρμούρα» επιστρέφει με νέο επεισόδιο.

Η Μένη έρχεται στην Αθήνα για να συναντήσει τον Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου) αλλά τελικά φορτώνεται στον Άγγελο και τη Βέλη.Ο Κανάτης έρχεται στον Πύργο να κάνει έκπληξη στη Μένη, μόνο που ταυτόχρονα είχαν ραντεβού στην Αθήνα.

Για να γλιτώσει μια αγγαρεία ο Μηνάς, επικαλείται έναν εφιάλτη που είδε, αλλά δεν πιάνουν αυτά στη Βούλα. Μήπως όμως είχε δίκιο; Η Ξένια κι ο Μπάμπης προσπαθούν να μεταπείσουν την Σοφία ώστε να μην πάει στην Γαλλία με τον Γιωργάκη. Και κουβέντα στην κουβέντα η Ξένια λέει μια βαριά κουβέντα για τον Μπάμπη και όλα τινάζονται στον αέρα…

Δείτε τα trailers.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE