Η Julia Michaels μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο στο video του «All Your Exes»

Η Julia Michaels μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο στο video του «All Your Exes»


Σκηνές από ψυχολογικό θρίλερ θυμίζει το music video του «All Your Exes».

Η Julia Michaels ετοίμασε ένα εμπνευσμένο music video για το νέο τραγούδι της «All Your Exes».

Το music video, το οποίο σκηνοθέτησε ο Blythe Thomas, φέρνει κυριολεκτικά τον τραγουδιστή ζωή με έναν αιματηρό τρόπο.

Σε ένα φόρο τιμής σε κλασικές καλές ταινίες όπως το «Serial Mom» και το «American Psycho», η Julia Michaels προσκαλεί σε «δείπνο» της πρώην κοπέλες του συντρόφου της. αυτό που ακολουθεί είναι… βάναυσα ξεκαρδιστικό, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να αναφέρει ξανά το αγόρι της κάποιο από τα ονόματα των προηγούμενων σχέσεων του.

«Νομίζω ότι διασκέδασα περισσότερο από ό,τι έχω διασκεδάσει ποτέ στη δημιουργία ενός music video», σχολίασε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

«Δεν είχα υποδυθεί ποτέ πριν κάποιο ρόλο, οπότε ήταν διασκεδαστικό να χαλαρώσω και να δείξω μια πλευρά μου που δεν την έχουν δει οι θαυμαστές. Αισθάνομαι ότι όλοι έχουμε εκείνες τις στιγμές στις σχέσεις όπου το μυαλό μας πηγαίνει σε παράλογες σκέψεις, σαφώς δεν θέλω να σκοτώσω τις πρώην σου όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχω σκεφτεί», συνέχισε, γελώντας.

Η Julia Michaels μίλησε επίσης για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της με τίτλο «A Picture From The Future», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Republic Records / Universal Music στις 30 Απριλίου.

«Αυτό το άλμπουμ δείχνει μια άλλη πλευρά μου, επειδή είναι η πρώτη φορά που ζω ένα νέο είδος αγάπης, μια αγάπη που είναι ευτυχισμένη και υγιής, και τα τραγούδια το αντικατοπτρίζουν αυτό», παραδέχτηκε.

«Φαίνεται αηδιαστικό όταν ακούω τον εαυτό μου να το λέει αυτό, όμως είμαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ αυτά τα τραγούδια», πρόσθεσε.

Η Julia Michaels έχει γράψει το «All You Exes» μαζί με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό JP Saxe.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE