Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω δεχτεί βία και απαξίωση. Έχω φύγει από σκηνοθέτες»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω δεχτεί βία και απαξίωση. Έχω φύγει από σκηνοθέτες»


Ο Γιώργος Χρυσοστόμου άνοιξε την καρδιά του και μίλησε τόσο για τη βία που έχει αντιμετωπίσει όσο και για τη σειρά «Αγγελική» στην οποία φέτος πρωταγωνιστεί.

Μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και αποκάλυψε ότι και ο ίδιος δεχθεί λεκτική βία και απαξίωση.

«Δεν μίλησα τότε γιατί όταν είσαι μόνος και αντιδράς τότε εσύ φαίνεσαι ο προβληματικός. Έχω φύγει από 2-3 σκηνοθέτες. Η μονάδα βγαίνει προβληματική. Λες δεν θα μιλήσω, γιατί να βγω προβληματικός; Είναι πολύ αφροδισιακή η εξουσία. Δοκίμασα να διδάξω και είπα ότι δεν το θέλω. Άρχισα να έχω εκνευρισμό όταν ένας μαθητής δεν με καταλάβαινε και μπορεί να τον πλήγωσα».

Στο επιτυχημένο σήριαλ του Alpha «Αγγελική» υποδύεται τον «Στέφανο» από τον οποίο έχει μάθει πολλά.

«Είναι εκνευριστικά γλυκούλης ώρες ώρες. Αυτό που με γοήτευσε είναι ότι πάντα λέει “να το συζητήσουμε σε 10 λεπτά για να είσαι ήρεμος”. Αυτό πλέον το χρησιμοποιώ κι εγώ. Δεν ήξερα ότι η εικόνα ενός ψύχραιμου ανθρώπου μπορεί να είναι γοητευτική και αυτό μου το μαθαίνει ο Στέφανος».

Έκπληξη είχε προκαλέσει η κίνησή του να κάνει τον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο αποκάλυψε πως δεν είναι εκείνος που το διαχειρίζεται.

«Δεν μπορώ να μπω σε αυτόν τον κόσμο. Θα χαωθώ. Θα πάρω πληροφορία που δεν με ενδιαφέρει να την πάρω. Προτιμώ να γνωριστώ δια ζώσης», είπε χαρακτηριστικά στο «Καλύτερα δε γίνεται», ενώ αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν ανοίξει η εστίαση:

«Θα πάω σε ένα εστιατόριο με ένα συγγενικό πρόσωπο και θα φάμε μια συγκεκριμένη μακαρονάδα», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE