Βίβιαν Κοντομάρη: Η σπάνια εξομολόγηση για την απώλεια που τη συγκλόνισε

Βίβιαν Κοντομάρη: Η σπάνια εξομολόγηση για την απώλεια που τη συγκλόνισε


Βίβιαν Κοντομάρη: Η γνωστή ηθοποιός σε μια διαφορετική συνέντευξη μίλησε για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη. Η απώλεια που τη συγκλόνισε από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Για αρκετά χρόνια συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά του Alpha, Το Σόι Σου. Φέτος, η Βίβιαν Κοντομάρη επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το Star και τη σειρά, Έρωτας με Διαφορά.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στη ζωή της μακριά από την υποκριτική…

Έχεις κάνει λάθη;

Άπειρα… Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τηλεόραση πολύ νωρίς και δεν έκανα, οχυρωμένη πίσω από το ότι βγήκαμε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και θεωρούσαμε, οι περισσότεροι, ότι η τηλεόραση ήταν ένα εύκολο “μονοπάτι”, κι ήταν λάθος μου αυτό. Τώρα καταλαβαίνω ότι φοβόμουν και δεν το έκανα, γιατί δεν το ήξερα, δεν γνώριζα τι θα αντιμετωπίσω, όμως έπρεπε να το είχα κάνει, να το είχα τολμήσει, θα το είχα μάθει νωρίτερα.

Η λογική για σένα υπερτερεί του συναισθήματος;

Ίσως, όταν το σκέφτομαι, γιατί οι πράξεις μου, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν περνούν από το φίλτρο της λογικής, λειτουργώ πιο πολύ με το συναίσθημα. Η αποτίμηση γίνεται στο τέλος και δεν ξέρω πότε είναι αυτό. Μέχρι στιγμής έχω πληρώσει γι’ αυτό, κι από το “υστέρημά” μου μάλιστα, αλλά δεν ξέρω αν μου έχει βγει σε κακό ή σε καλό. Πάντως, πολλές φορές θα ήθελα να μη λειτουργώ έτσι και δεν τα έχω καταφέρει. Σίγουρα ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου, κι αν αυτό έχει χρειαστεί να το πληρώσω παραπάνω, ναι, το έχω κάνει και μπορεί να μου έχει βγει σε κακό.

Άρα έχεις πληρώσει τα “χρέη” σου…;

Έχω πληρώσει παραπάνω, αυτό είναι το θέμα…(γέλια).

Πότε σε δυσκόλεψε η ζωή;

Έχει να κάνει με απώλεια. Ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Επίσης, έχει να κάνει με το οικογενειακό μου περιβάλλον, μ’ ένα πρόβλημα υγείας… Εκεί δεν μπορείς να επιστρατεύσεις καμία λογική, σε ακινητοποιεί, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αλλάζουν τα πάντα.

Πηγή: Λοιπόν

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE