Θεόφιλος Βανδώρος: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια πατέρα του: «Είμαι πλέον ένας ζωντανός νεκρός»

Θεόφιλος Βανδώρος: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια πατέρα του: «Είμαι πλέον ένας ζωντανός νεκρός»


Ο πρόσφατος ξαφνικός θάνατος του Θεόφιλου Βανδώρου, γιου του επίσης πολύ γνωστού ηθοποιού πατέρα του Νίκου Βανδώρου, έχει καταρρακώσει τον τελευταίο ο οποίος σε συνέντευξή του δηλώνει πως δεν θέλει να ζει πια αφού έχασε το παιδί του. 

Συντετριμμένος από τον θάνατο του γιου του, ο ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή είπε στην Espresso: «Είμαι πλέον ένας ζωντανός νεκρός. Το μόνο που παρακαλώ τον Θεό είναι να πάω κοντά στο παιδί μου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο θάνατος του παιδιού μου ήταν για μένα το τελευταίο πικρό ποτήρι που μου έδωσε η ζωή.

Ποτέ κανένας γονιός να μην τύχει να θάψει το παιδί του. Είναι αβάσταχτος ο πόνος. Την υπόθεση με τον καρκίνο την μάθαμε πολύ τελευταία. Αμφιβάλλω αν το ήξερε και ο ίδιος ο Θεόφιλος ότι έχει καρκίνο. Δυστυχώς είμαι εδώ και μήνες μόνιμα καθηλωμένος στο κρεβάτι. Αν ήμουν όρθιος σαφώς και θα ήμουν δίπλα του συνέχεια και θα τον παρακινούσα για εξετάσεις και ότι άλλο χρειαζόταν. Έχασα δυστυχώς το στήριγμα μου και έχω χάσει τον κόσμο όλον.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο υποφέρω και πονάω με τον χαμό του Θεόφιλου. Κρατάω αγκαλιά τη φωτογραφία του και κλαίω νύχτα μέρα. Ξημερώνει, βραδιάζει και εμένα με βρίσκει με την εικόνα του. Ήταν ένα παιδί με αγγελική ψυχή. Με αγαπούσε καλύτερα από τον εαυτό του. Με φρόντιζε τόσο πολύ το παιδί μου. Με τον Θεόφιλο είχαμε μια κοινή ιστορία. Πριν από 20 χρόνια είχα καρκίνο. Μόλις το έμαθε, με έτρεξε σε όλους τους γιατρούς. Έγινε θυσία για μένα και χάρη σε εκείνον ζω μέχρι σήμερα. Τότε, μάλιστα, έπαιζε σε πολλά σίριαλ και θέατρα και είχε μια οικονομική άνεση. Έκανε τα πάντα και εγώ έζησα χάρη στη φροντίδα εκείνου. Πλέον χωρίς εκείνον είμαι ένας ζωντανός νεκρός. Έχω πάψει να θέλω να ζω».

Η είδηση του θανάτου του Θεόφιλου Βανδώρου στις 11 Μαρτίου ο οποίος πάλεψε με τον καρκίνο, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ήταν μόλις 60 ετών.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE