Αδημοσίευτα πλάνα του John Lennon και της Yoko Ono στο νέο video του «Look At Me»

Αδημοσίευτα πλάνα του John Lennon και της Yoko Ono στο νέο video του «Look At Me»


Μια σπάνια ματιά στην οικογενειακή του John Lennon και της Yoko Ono.

Ακυκλοφόρητα πλάνα που γυρίστηκαν στο σπίτι του John Lennon και της Yoko Ono περιέχει το μουσικό βίντεο για τη νέα μίξη του «Look At Me».

Το βίντεο για το «Ultimate Mix» του «Look At Me» περιλαμβάνει υλικό από τις ταινίες μικρού μήκους «Film No. 5 (Smile)» και «Two Virgins» του ζευγαριού, οι οποίες γυρίστηκαν από τον εικονολήπτη William Wareing σε φιλμ 8 χιλιοστών στο σπίτι του John Lennon στο Kenwood της Αγγλίας το 1968.

Οι αδημοσίευτες εικόνες προσφέρουν μία σπάνια ματιά στην οικογενειακή του John Lennon και της Yoko Ono.

Αυτή η νέα μίξη του «Look At Me» θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο box set «John Lennon / Plastic Ono Band – The Ultimate Collection» που θα κυκλοφορήσει από τις UMe / Capitol Records / Universal Music στις 16 Απριλίου με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την κυκλοφορία του πρωτότυπου άλμπουμ.

Η συλλεκτική επανέκδοση θα περιέχει 8 δίσκους με 87 ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, μεταξύ των οποίων 14 «Ultimate Mixes» των τραγουδιών του άλμπουμ «John Lennon / Plastic Ono Band», από τα οποία έχουν αφαιρεθεί τα εφέ του παραγωγού Phil Spector.

«Με τα άλμπουμ των Plastic Ono Band, στον John και σε εμένα άρεσε η ιδέα αυτής της πραγματικά ωμής, βασικής και αληθινής πραγματικότητας που θα δίναμε στον κόσμο», γράφει η Yoko Ono στον πρόλογο της επανέκδοσης.

«Επηρεάζαμε άλλους καλλιτέχνες, τους δίναμε θάρρος, τους δίναμε αξιοπρέπεια σε ένα συγκεκριμένο είδος αδυναμίας και δύναμης που δεν ήταν αποδεκτό στην κοινωνία εκείνη την εποχή. Ήταν μια επανάσταση για έναν Beatle να λέει “Ακούστε: Είμαι άνθρωπος, είμαι πραγματικός”. Χρειάστηκε πολύ θάρρος για να το κάνει (ο John Lennon)».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE