Ο V των BTS αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο V των BTS αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει


Την πάθηση που τον ταλαιπωρεί αποκάλυψε ο V.

Ο V των BTS, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Kim Tae-hyung, αποκάλυψε ότι πάσχει από χολινεργική κνίδωση, μία πάθηση που του προκαλεί την εμφάνιση εξανθημάτων.

Την Κυριακή (14/07), το μέλος του δημοφιλούς boy band σχολίασε τη δημοσίευση ενός χρήστη στην εφαρμογή Weverse, που έχει αναπτυχθεί από τη δισκογραφική εταιρεία Big Hit Entertainment στην οποία ανήκουν οι BTS, εξηγώντας ότι έχει εμφανίσει τα συμπτώματα της πάθησής του.

«Έχω χολινεργική κνίδωση. Μου προκαλεί φαγούρα, πολύ φαγούρα», έγραψε ο V.

Η χολινεργική κνίδωση οφείλεται στην αύξηση της θερμοκρασίας του πυρήνα του σώματος μετά από πυρετό, ζεστό ντους, άγχος και άλλους εξωγενείς παράγοντες και χαρακτηρίζεται από μικρό πομφό και μεγάλο ερύθημα.

Εμφανίζεται ξεκινώντας από το λαιμό και το άνω τμήμα του κορμού και στη συνέχεια επεκτείνεται στα άκρα.

Η κνίδωση μπορεί μερικές φορές να αποτελεί μια από τις εκδηλώσεις κάποιου γενικευμένου συστηματικού νοσήματος και εντοπίζεται συνήθως σε νεαρούς ενήλικες.

Η στρεσογόνα ζωή που ακολουθούν οι BTS με συνεχείς συναυλίες σε ολόκληρο τον πλανήτη κατά τη διάρκεια των οποίων δίνουν όλες τις δυνάμεις τους επάνω στη σκηνή, σίγουρα ευνοεί την εμφάνιση των συμπτωμάτων.

Οι BTS ολοκλήρωσαν πρόσφατα το ιαπωνικό σκέλος της περιοδείας τους «Love Youself: Speak Yourself». Τον Οκτώβριο θα επισκεφθούν τη Σαουδική Αραβία και αμέσως μετά θα πραγματοποιήσουν τρεις συναυλίες στη Σεούλ.

 

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE