Ο Quavo λύνει τη σιωπή του για τον άγριο καβγά με τη Saweetie: «Είχαμε μια ατυχή κατάσταση»

Ο Quavo λύνει τη σιωπή του για τον άγριο καβγά με τη Saweetie: «Είχαμε μια ατυχή κατάσταση»


«Δεν έχω κακοποιήσει σωματικά τη Saweetie».

Ο Quavo λύνει τη σιωπή του για το βίντεο του άγριου καβγά του με τη Saweetie που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το ΤΜΖ έφερε στην επιφάνεια ένα βίντεο στο οποίο το – χωρισμένο σήμερα – ζευγάρι των δύο ράπερ έχει έναν έντονο διαπληκτισμό μέσα σε ένα ασανσέρ.

Το περιστατικό, το οποίο έχει τραβήξει την προσοχή των αστυνομικών αρχών, φέρεται κατά τη διάρκεια του 2020 στο συγκρότημα διαμερισμάτων στο Βόρειο Χόλιγουντ στο οποίο διέμενε η Saweetie.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Quavo, το συμβάν δεν ήταν τόσο άσχημο όσο αποτυπώθηκε στην κάμερα.

«Είχαμε μια ατυχή κατάσταση πριν από σχεδόν ένα χρόνο από την οποία μάθαμε και προχωρήσαμε», εξηγεί το μέλος των Migos σε δήλωσή του προς το Billboard και διευκρινίζει: «Δεν έχω κακοποιήσει σωματικά τη Saweetie και έχω πραγματική ευγνωμοσύνη για αυτά που μοιραστήκαμε».

Saweetie - Quavo

«Ατυχές» χαρακτήρισε το περιστατικό και η Saweetie, δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο.

«Αυτό το ατυχές περιστατικό συνέβη πριν από ένα χρόνο. Ενώ συμφιλιωθήκαμε στη συνέχεια και αφήσαμε πίσω τη συγκεκριμένη διαφωνία, υπήρχαν πάρα πολλά άλλα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν στη σχέση μας και από τότε έχουμε προχωρήσει και οι δύο», ανέφερε.

Σύμφωνα το TMZ, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες ερευνά τα ντοκουμέντα, ενώ οι αρμόδια Αστυνομική φέρονται να θέλουν να συναντηθούν με τους δύο ράπερ ξεχωριστά για να συζητήσουν το ιστορικό του συμβάντος.

Αν κριθεί απαραίτητη η απαγγελία ποινικών κατηγοριών, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες σκοπεύει να παραπέμψει την υπόθεση στην τοπική εισαγγελία.

Η Saweetie ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Quavo στις 19 Μαρτίου, υποστηρίζοντας ότι είχε υπομείνει «υπερβολική προδοσία», χωρίς να βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» της σχέσης τους που κράτησε σχεδόν δύο χρόνια.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE