Μιχάλης Ιατροπούλος: Η Φάρμα, η ευτυχία στο πλευρό της συντρόφου του και το πρώτο του εγγόνι

Μιχάλης Ιατροπούλος: Η Φάρμα, η ευτυχία στο πλευρό της συντρόφου του και το πρώτο του εγγόνι


Για εκείνον σε αυτή τη φάση, αποτελεί ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μιας που η κατάσταση έχει πάει πίσω όλες τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Σημαντική είναι η κινηματογραφική, θεατρική και τηλεοπτική του παρουσία έχοντας αφήσει το στίγμα του λόγω του εξαιρετικού του ταλέντου. Στο θέατρο ξεχωρίζουν οι παραστάσεις «Βασιλιάς Ληρ» και «Νύχτα Ραδιοφώνων». Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το μεζεδοπωλείο «Ρίξε δόλωμα» και τον «Άμπακο» στη Τρούμπα του Πειραιά. Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του πως όταν είχε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, είχε πέσει κι ο ίδιος θύμα τοκογλύφων.

«Ήταν οι πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου. Είχα χάσει τον ύπνο μου. Αν και υπήρξα άνθρωπος της νύχτας, μέσα από τα μαγαζιά που διέθετα στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω βλάψει στη ζωή μου άνθρωπο. Προκαλώ οποιονδήποτε επωνύμως αλλά και ανωνύμως να βγει να δηλώσει ότι είχε παράνομη συναλλαγή μαζί μου. Αν βρεθεί, θα πάω μόνος μου να παραδοθώ», είχε πει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος το 2012.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ερωτευμένος εδώ και πολύ καιρό και δεν το κρύβει. Η γυναίκα η οποία βρίσκεται διαρκώς δίπλα του είναι η Κατερίνα και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Ο ίδιος έχει πει: «Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, αλλά προφανώς είχα ατυχίες ή δεν ήταν κατάλληλες οι στιγμές και δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με τις τρεις προηγούμενες συζύγους μου κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν κι εγκατέλειψε ο ένας ή ο άλλος».

Για τις δύο φορές που παντρεύτηκε την ίδια γυναίκα είπε: «Είχα παντρευτεί τη μάνα του Αλέξανδρου 2 φορές με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο. Με την πρώτη μου γυναίκα έμεινα 5 χρόνια, με τη δεύτερη, που μου χάρισε έναν υπέροχο γιο, έκατσα 12 χρόνια και με την τελευταία έκατσα 13 χρόνια. Ελπίζω τώρα, με την Κατερίνα, να κλείσω. Σ’ αυτή τη φάση νιώθω πλήρης, ευτυχισμένος και μετά από πάρα πολλά χρόνια αισθάνομαι απόλυτη ηρεμία δεν σφίγγεται το στομάχι μου».
Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό απέκτησε το πρώτο του εγγονάκι.

Η 30χρονη κόρη του Μαρία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ένας πανευτυχής παππούς. Τη χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή ο ίδιος γνωστή μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς social media γράφοντας πως επιτέλους βρήκε την γυναίκα της ζωής του!

«Και ναι έγινα παππούς. Επιτέλους βρήκα την γυναίκα της ζωής μου και είναι η εγγονή μου που ήρθε σήμερα να μας γεμίσει συγκίνηση χαρά και ελπίδα. Πρωτόγνωρο συναίσθημα είμαι ευγνώμων»!

Πηγή: Ciao

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE