Η Britney Spears είχε στείλει στη Sharon Stone μια «μακροσκελή και σπαραχτική» επιστολή για βοήθεια

Η Britney Spears είχε στείλει στη Sharon Stone μια «μακροσκελή και σπαραχτική» επιστολή για βοήθεια


Η Britney Spears είχε απευθυνθεί στη Sharon Stone για βοήθεια την περίοδο του συναισθηματικού κλονισμού της το 2007.

Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι η Britney Spears της είχε στείλει μια «μακροσκελή και σπαραχτική» επιστολή με τον οποία ζητούσε βοήθεια.

Η ηθοποιός, η οποία εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Kely Clarkson, κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη ανάρτηση της τραγουδίστριας της pop στο instagram με τις γυναίκες που την ενέπνευσαν, μία από τις οποίες ήταν η ίδια Sharon Stone.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε αδυνατίσει ποτέ την Britney Spears, η Sharon Stone εξήγησε ότι η η τραγουδίστρια είχε επικοινωνήσει μαζί της όταν περνούσε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο τον Φεβρουάριο του 2007.

«Η Brintey μου έγραψε ένα πολύ μεγάλο και σπουδαίο, σπαραχτικό γράμμα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή της, τη στιγμή που ο κόσμος θα την αναγνώριζε για το γεγονός ότι ξύρισε το κεφάλι της, θέλοντας να τη βοηθήσω», ανέφερε η ηθοποιός.

«Και ήμουν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου και δεν μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν και οι δύο βοήθεια. Χρειαζόταν βοήθεια και χρειαζόμουν βοήθεια», πρόσθεσε.

Britney Spears

Η Sharon Stone, η οποία δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε εκείνη την εποχή, συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι μια πολύ επιτυχημένη γυναίκα και να μην τους έχεις όλους να σε ελέγχουν, να παίρνουν τα οικονομικά σου και να σε χειρίζονται. Είμαι βέβαιος ότι χειρίζονται όλα τα νεαρά αστέρια».

Η Kelly Clarkson παραδέχτηκε ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να κάνει τον καθένα να φτάσει σε ένα «σημείο καμπής», με τη Stone να απαντά: «Υπάρχει ένα τεράστιο σημείο καμπής και υπάρχει ένα σημείο όπου λυγίζεις»

«Η κατάσταση με την Britney Spears είναι τόσο εκτός ελέγχου και τόσο απαίσια. Και σίγουρα, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ εκτός ελέγχου και πολύ απαίσια περισσότερο από μία φορά στη ζωή μου και σίγουρα το είχα ζήσει. Είναι πολύ περίπλοκο να αναλάβεις τον έλεγχο της ζωή σου. Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τα οικονομικά σου», είπε η Sharon Stone.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE