Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντησή της on camera όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού της

Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντησή της on camera όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού της


Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και απάντησε στην ερώτηση για το φύλο του μωρού!

Αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Είναι πολύ σημαντικός ο λόγος που φεύγω (από το Έλα στη Θέση μου) λίγο νωρίτερα. Έπρεπε να τελειώσει, όλα τα όμορφα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Δεν προσέχω. Δεν πρόσεχα σε καμία εγκυμοσύνη, ούτε τώρα προσέχω. Ο γιος μου είναι πολύ χαρούμενος και περιμένει με αγωνία. Θα δούμε πως θα αντιδράσει όταν έρθει το μωρό. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά… Είμαι πιο ώριμη σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ξέρω τι να περιμένω, οπότε είμαι καλύτερα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Ξέρω τι με αγχώνει και τι να περιμένω.»!

Σε ερώτηση σχετικά με το φύλο του μωρού η ηθοποιός, είπε: «Θα το δούμε. Γενικά σε λίγο καιρό θα το πω. Δεν έχει νόημα πια.»!

Και συμπλήρωσε: «Ό,τι φύλο και να είναι το παιδί, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν ήταν αγόρι θα χαιρόταν ο Μάξιμος πιο πολύ που θα ήταν το ίδιο φύλο. Αν ήταν κορίτσι, θα ήταν κάτι διαφορετικό, θα είχα και τα δύο. Θα το δούμε. Θα το πω άμεσα.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE