Συλλεκτική σαμπάνια Dom Pérignon με την υπογραφή της pop star

Συλλεκτική σαμπάνια Dom Pérignon με την υπογραφή της pop star


Μια φιάλη σαμπάνιας Dom Pérignon με την υπογραφή της Lady Gaga.

Η Lady Gaga και η σαμπάνια Dom Pérignon ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια στιγμή που ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την ελευθερία στη δημιουργία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 6 Απριλίου σε περιορισμένη έκδοση μια φιάλη σαμπάνιας Dom Pérignon και ένα γλυπτό που έχουν σχεδιαστεί προσωπικά από τη Lady Gaga.

Η συμμαχία της τραγουδίστριας και της εταιρείας περιγράφεται ως ένας εορτασμός των τρόπων με τους οποίους η καινοτομία στη δημιουργία, ο συνεχής επαναπροσδιορισμός και η ένθερμη αφοσίωση στην τέχνη «μπορούν να μας ανεβάσουν ατομικά και συλλογικά».

Η συνεργασία θα στηρίξει επίσης το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Born This Way Foundation» της Lady Gaga, το οποίο ενθαρρύνει τη δημιουργία ενός περισσότερο ευγενικού κόσμου και υποστηρίζει την ψυχική υγεία των νέων μέσω προγραμμάτων, συνομιλιών και στρατηγικών συνεργασιών.

Σύμφωνα με τη Lady Gaga, η ιδέα πίσω από τη σύμπραξή της με την Dom Pérignon σχετίζεται με το «σύμπαν που μοιραζόμαστε».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την Dom Pérignon! Η Dom Pérignon και εγώ έχουμε ως κίνητρο την ανάγκη δημιουργικής ελευθερίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το γυναικείο βασίλειό μας, ένα καλλιτεχνικό σύμπαν που δημιουργήσαμε με τον αγαπητό μου φίλο Nick Knight», έγραψε η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Nick Knight είναι ο Βρετανός φωτογράφος μόδας ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει σκηνοθετήσει το music video της Lady Gaga για το «Born This Way».

Στη φωτογράφηση για την καμπάνια η Lady Gaga κρατάει το μπουκάλι μίας Dom Pérignon του 2006, ωστόσο δεν είναι γνωστό ποιο θα είναι το σχέδιο που θα έχουν οι φιάλες με την υπογραφή της pop star.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE