Ο Pharrell Williams ζητά «διαφάνεια και δικαιοσύνη» για το θάνατο του ξαδέλφου του από πυρά αστυνομικού

Ο Pharrell Williams ζητά «διαφάνεια και δικαιοσύνη» για το θάνατο του ξαδέλφου του από πυρά αστυνομικού


«Η απώλεια αυτών των ζωών είναι μια ανυπολόγιστη τραγωδία».

Ο Pharrell Williams ζήτησε «διαφάνεια, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη», μετά το θάνατο του ξαδέλφου του την περασμένη Παρασκευή 26 Μαρτίου από πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια ένοπλων επεισοδίων.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός και παραγωγός ταινιών αποκάλυψε ότι ο ξάδερφός του Donovan Lynch σκοτώθηκε πρόσφατα σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Virginia Beach των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Pharrell Williams έγραψε: «Η απώλεια αυτών των ζωών είναι μια ανυπολόγιστη τραγωδία. Ο ξάδερφός μου Donovan σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών».

«Ήταν ένα λαμπρό φως και κάποιος που πάντα εμφανιζόταν όταν οι άλλοι τον χρειάζονταν. Είναι σημαντικό η οικογένειά μου και οι οικογένειες των άλλων θυμάτων να έχουν τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια και τη δικαιοσύνη που τους αξίζουν», σημείωσε.

«Η Virginia Beach είναι η επιτομή της ελπίδας και της αντοχής και, ως κοινότητα, θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί», τόνισε ο Pharrell Williams.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε τρία ξεχωριστά επεισόδια στη Virginia Beach, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Ο αστυνομικός που άνοιξε πυρ εναντίον του Donovan Lynch, υποστηρίζει ότι το θύμα κρατούσε όπλο.

«Ο αξιωματικός της αστυνομίας φορούσε κάμερα, αλλά για άγνωστους λόγους εκείνη στιγμή, δεν ενεργοποιήθηκε», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Virginia Beach, Paul Neudigate σε συνέντευξη τύπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Δεν έχω τις απαντήσεις που αναζητά η κοινότητα για αυτόν τον θάνατο αυτή τη στιγμή», είπε, τονίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται.





Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE