Οι BTS κυκλοφορούν e-book για την παγκόσμια έκθεση τέχνης «Connect, BTS»

Οι BTS κυκλοφορούν e-book για την παγκόσμια έκθεση τέχνης «Connect, BTS»


«Ελπίζουμε ότι εδώ υπάρχει πραγματική έμπνευση που περιμένει να την ανακαλύψουμε».

Οι BTS πάντα ψάχνουν νέους τρόπους για να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σε αυτό το κλίμα το συγκρότημα της K-pop παίρνει την παγκόσμια έκθεση τέχνης που παρουσίασε το 2020 και τη μετατρέπει σε ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book), το οποίο δίνει έμφαση στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο εγχείρημα και κάνει μία αναδρομή στα έργα τέχνης της έκθεσης.

Το «CONNECT, BTS: A Glimpse of the Global Public Art Project» είναι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο 400 σελίδων στο οποίο παρουσιάζονται τα καλλιτεχνικά έργα που φιλοξενήθηκαν πέρυσι σε γκαλερί σε Λονδίνο, Μπουένος Άιρες, Βερολίνο, Νέα Υόρκη και Σεούλ.

Η παγκόσμια έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2020, είχε σκοπό να συνδεθούν πέντε πόλεις και 22 καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων συνεισέφερε με τη μοναδική φιλοσοφία του και τη φαντασία του.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε δωρεάν εκθέσεις των έργων καλλιτεχνών όπως οι Tomás Saraceno, Jakob Kudsk Steensen, Ann Veronica Janssens και Yiyun Kang, καθώς και 17 performance καλλιτεχνών και ομάδων, μεταξύ των οποίων ο Jelili Atiku.

Επίσης τον Φεβρουάριο του 2020 αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη ένα μεγάλο γλυπτό από αλουμίνιο και χάλυβα που φιλοτέχνησε ο Antony Gormely.

«Η πεποίθησή μας είναι ότι η ποικιλομορφία μπορεί να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου οι διαφορές δεν μας χωρίζουν, αλλά» μας συνδέουν μέσω της μοναδικότητάς μας», δηλώνουν οι BTS σχετικά με το ηλεκτρονικό βιβλίο.

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε να γίνετε μέρος του “CONNECT, BTS” μέσω αυτής της κοινής πεποίθησης και ελπίζουμε ότι εδώ υπάρχει πραγματική έμπνευση που περιμένει να την ανακαλύψουμε», τονίζει το συγκρότημα.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο «CONNECT, BTS: A Glimpse of the Global Public Art Project» θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στην επίσημη ιστοσελίδα του πρότζεκτ «CONNECT, BTS» έως τις 30 Απριλίου.

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και μία νέα γραμματοσειρά που δημιούργησε συγκρότημα για να γιορτάσει την κυκλοφορία του λευκώματος.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE