Η Paris Jackson περιγράφει τη μοναδική σχέση της με τον πατέρα της Michael Jackson

Η Paris Jackson περιγράφει τη μοναδική σχέση της με τον πατέρα της Michael Jackson


«Ο πατέρας μου ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήμασταν καλλιεργημένοι και μορφωμένοι», εξηγεί η Paris Jackson.

Η Paris Jackson θυμήθηκε τη μοναδική σχέση της με τον πατέρα της Michael Jackson κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που έκανε μέσω βίντεο με μια από τις φίλες του, τη Naomi Campbell.

Ο «βασιλιάς της pop», ο οποίος χόρεψε με το μοντέλο στο μουσικό βίντεο του «In the Closet» το 1991, μεγάλωσε το Paris και τους αδελφούς της Michael Joseph «Prince» Jackson Jr. και Prince Michael «Blanket» Jackson II στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μέρη όπως το διάσημο ράντσο «Neverland» και στη Νότια Καλιφόρνια, αλλά και στο εξωτερικό.

«Με συνέλαβαν στο Παρίσι, από όσα μου έχουν πει, το οποίο είναι μέρος του λόγου που μου έδωσαν το όνομα Paris», δήλωσε η 22χρονη μουσικός, μοντέλο και ηθοποιός στην εκπομπή «No Filter» της Naomi Campbell στο YouTube.

«Γεννήθηκα στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια και μεγάλωσα παντού, αλλά περάσαμε μερικά χρόνια βόρεια στο Solvang, στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα. Αλλά μεγάλωσα παντού, στην Ανατολική Ακτή, τη νότια, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή. Μεγαλώσαμε παντού», πρόσθεσε.

Η Naomi Campbell επαίνεσε την Paris Jackson για το «επίπεδο της νοημοσύνης της», προσθέτοντας: «Βλέπεις ότι είσαι έμπειρη».

«Ήταν ένα δύσκολο προνόμιο, αλλά και ευλογία να είμαι σε θέση να βιώσω τόσα πολλά σε νεαρή ηλικία», απάντησε η Paris. «Και ο μπαμπάς μου ήθελε να βεβαιωθεί ότι είμαστε καλλιεργημένοι, να βεβαιωθεί ότι είμαστε μορφωμένοι, και όχι μόνο να μας δείχνει τη λάμψη, όπως τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Αλλά επίσης είδαμε τα πάντα. Είδαμε χώρες του τρίτου κόσμου και είδαμε κάθε μέρος του φάσματος», συνέχισε.

Michael Jackson - face mask

Η Paris, το μεσαίο παιδί του Michael Jackson, ήταν 11 ετών όταν ο πατέρας της, ο πιο διάσημος τραγουδιστής στον κόσμο, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 50 ετών το 2009 λόγω υπερβολικής δόσης συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Η ίδια και τα αδέρφια της έδειξαν για πρώτη δημόσια τα πρόσωπό τους κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης τελετής για τον πατέρα τους, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά. Μέχρι τότε, ενώ οι φωτογράφοι τους φωτογράφιζαν σε όλο τον κόσμο, συνήθως φορούσαν κάποιο πέπλο ή κάλυμμα προσώπου.

«Ήμουν πραγματικά μπερδεμένη. Δεν καταλάβαινα γιατί φορούσα μάσκα», είπε η Paris Jackson στην Oprah Winfrey το 2012. «Αλλά καταλαβαίνω τώρα γιατί ο μπαμπάς μου ήθελε να είναι καλυμμένο το πρόσωπό μου. Όταν βγαίναμε χωρίς αυτόν, δεν μας αναγνώριζαν. Μπορούσαμε να έχουμε μια κανονική παιδική ηλικία».

Όταν ρωτήθηκε τώρα από τη Naomi Campbell αν πίστευε ότι ο Michael Jackson ήθελε τα παιδιά του να έχουν μια «φυσιολογική ζωή», η Paris απάντησε: «Ναι, το ήθελε. Είχε τις αμφιβολίες του ότι ήταν δυνατό. Μας είπε ότι όταν ήταν νεότερος, δεν έζησε πραγματικά την παιδική ηλικία του. Ήταν κολλημένος στο στούντιο τραγουδώντας, ενώ όλα τα άλλα παιδιά έπαιζαν έξω. Και ήθελε να έχουμε παιδική ηλικία».

«Πολλές φορές πηγαίναμε στα Chuck E. Cheese. Τα Chuck E. Cheese και τα Toys R’ Us ήταν τα αγαπημένα μας μέρη. Αν θέλαμε πέντε παιχνίδια, έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία. Έπρεπε να το κερδίσεις, όχι μόνο να δικαιούμαι ορισμένα πράγματα ή να σκέφτεσαι “το έχω”. Έπρεπε να δουλεύεις γι’ αυτό, να δουλεύεις σκληρά γι’ αυτό. Είναι ένα επίτευγμα», περιέγραψε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE