Ζέτα Δούκα: Παραμονή των γενεθλίων της κόρης της θυμάται τις 26 ώρες στην αίθουσα τοκετού!

Ζέτα Δούκα: Παραμονή των γενεθλίων της κόρης της θυμάται τις 26 ώρες στην αίθουσα τοκετού!


Η Ζέτα Δούκα είναι μια από τις πιο τρυφερές μανούλες της ελληνικής showbiz και τρέφει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της Θάλεια.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες με την μικρή Θάλεια σε διάφορες δραστηριότητες και από τον χρόνο που περνούν μαζί.

Αυτή τη φορά η Ζέτα Δούκα, ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της ανήρτησε τέσσερεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιλώντας για την γέννηση της κόρης της αλλά και για το γεγονός πως χρειάστηκαν 26 ολόκληρες ώρες στην αίθουσα τοκετού μέχρι να γεννήσει.

Η ηθοποιός με ένα μακροσκελές κείμενο, έγραψε: “Τέτοια ώρα πριν 5 χρόνια κι έχοντας πάρει ακόμη μια βδομάδα εγκυμοσύνης μέρα την 40η, εκεί που κάναμε αστεία με τον Μιχάλη συγκρίνοντας τις κοιλιές μας, έσπασαν τα νερά μου! Άρον-άρον άρπαξα την τσάντα που είχα ετοιμάσει για το μαιευτήριο, κι αφού τηλεφώνησα στον Ηλία Χιντιπά τον γυναικολόγο μου, ξεκινήσαμε για το Γαία , παίρνοντας στο μεταξύ τηλέφωνα σε γονείς και φίλους να τους ειδοποιήσουμε ώστε να προλάβουν να έρθουν! Εντέλει δεν ήταν τόσο σύντομη , ούτε τόσο εύκολη η γέννα αφού το παιδί, μη αποφασισμένο να ξεμυτίσει, ούτε σωστή θέση είχε πάρει ούτε καλή διαστολή είχα. Είχα όμως υπομονή και απέραντη υποστήριξη από τους αγαπημένους μου και ιδίως τον Ηλία, που ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή μέχρι να γεννήσω, μετά από 26 ώρες. Παραμονή της γέννησης της Θάλειας, θυμάμαι πάντα το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή στη ζωή και να την αφήνουμε να μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτό είναι μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσω να το διδάξω -όσο το δυνατόν-στη ατρόμητη και ανυπόμονη Κριαρίνα μου, που γεννήθηκε σαν αύριο”.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες της Ζέτας Δούκα.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE