Ο Benny Blanco παρουσιάζει το άλμπουμ «Friends Keep Secrets 2»

Ο Benny Blanco παρουσιάζει το άλμπουμ «Friends Keep Secrets 2»


«Οι φίλοι κρατάνε μυστικά» και δημιουργούν τα καλύτερα άλμπουμ.

Ο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης και μουσικός παραγωγός Benny Blanco παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Friends Keep Secrets 2», το οποίο κυκλοφορεί από την προσωπική του δισκογραφική ετικέτα Friends Keep Secrets και την Interscope Records / Universal Music.

Το άλμπουμ περιέχει το «Lonely» σε συνεργασία με τον Justin Bieber, το οποίο έφτασε στο No. 1 του Top 40 στα αμερικάνικα ραδιόφωνα και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams, τις συμπράξεις του Benny Blanco με τον εκλιπόντα συνεργάτη και φίλο του Juice WRLD στο «Graduation» και το «Real Shit», καθώς και τη συνύπαρξή του με τον Marshmello και τον Vance Joy στο «You».

Στο «Friends Keep Secrets 2» περιλαμβάνονται επίσης συνεργασίες του Αμερικανού μουσικού παραγωγού με την Gracie Abrams, τον Omar Apollo και τον αδικοχαμένο ράπερ 6 Dogs, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Benny Blanco και είχε υπογράψει συμβόλαιο στην εταιρεία του παραγωγού πριν το θάνατό του νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

«Αυτό είναι το δεύτερο άλμπουμ μου… από την καρδιά μου στη δική σας», λέει ο Benny Blanco για το «Friends Keep Secrets 2».

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι όταν βγάζω μουσική υπάρχουν άνθρωποι πέρα από την οικογένειά μου και τους φίλους μου που θέλουν να την ακούσουν. Αυτό σημαίνει πραγματικά τα πάντα για μένα. Ευχαριστώ!», προσθέτει.

Το «FKS2» διαδέχεται για τον Benny Blanco το χρυσό άλμπουμ «Friends Keep Secrets 2».

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 και περιείχε επιτυχίες όπως το «Eastside» με τη Halsey και τον Khalid, που μετρά πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια streams, το «I Found You» με τον Calvin Harris, το «Better to Lie» με τους Jesse και Swae Lee, το «Roses» με τους Juice WRLD και Brendon Urie, καθώς και συνεργασίες με τους Ty Dolla $ign, 6LACK, Ryan Beatty και άλλους.

Ως μουσικός παραγωγός και τραγουδοποιός, ο Benny Blanco είναι υπεύθυνος για εκατοντάδες εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ παγκοσμίως λόγω της δουλειάς του με καλλιτέχνες όπως οι Ed Sheeran, Justin Bieber, Halsey, Maroon 5, Rihanna, Katy Perry, Kesha, Sia, The Weeknd, Selena Gomez, Wiz Khalifa, Kanye West και πολλούς ακόμη.

Ο Benny Blanco έχει ιδρύσει επίσης δύο δισκογραφικές εταιρείες σε συνεργασία με την Interscope Records, τις Mad Love Records και Friends Keep Secrets.

Το tracklis του «Friends Keep Secrets 2»

1. Lonely (με τον Justin Bieber)
2. Lost (με τον 6 Dogs)
3. Unlearn (με την Gracie Abrams)
4. Real Shit (με τον Juice WRLD)
5. You (με τους Marshmello & Vance Joy)
6. Graduation (με τον Juice WLRD)
7. Care (με τον Omar Apollo)Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE