«Είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς»

«Είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς»


Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε για την απόφασή του να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Κακοσαίο στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, της μουσικής.

Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρεται στη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

«Ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αλλά μια μέρα πήγα στην ομάδα και ανακοίνωσα ότι αποφάσισα να σταματήσω για να ξεκινήσω το τραγούδι.  Η αλήθεια είναι ότι όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο για το τραγούδι, αγχώθηκε λίγο γιατί δεν ήμουν έτοιμος», παραδέχθηκε o Γιώργος Κακοσαίος.

«Ούτε και τώρα είμαι έτοιμος δηλαδή φωνητικά αλλά πριν δυο χρόνια δεν είχα μπει σε στούντιο ούτε έγραφα τραγούδια πολλά ούτε δούλευα τόσο πολύ», τόνισε.

«Την ημέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη και θυμάμαι πως είχε γυρίσει η μάνα μου και μου είχε πει πως δεν ξεχωρίζει τη χροιά μου. Εν τέλει σήμερα μου λέει η μάνα μου ότι είχε άδικο», πρόσθεσε.

Γιώργος Κακοσαίος - Κάτια Ταραμπάνκο - Η Μία

Ενώ για τη συμβουλή που του έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος πριν ξεκινήσει την ενασχόλησή του με τη μουσική, ο Γιώργος Κακοσαίος θυμήθηκε: «Μου είχε πει ο πατέρας μου “αν δεν δουλέψεις επί δύο και επί τρία και επί πέντε, μην κάνεις τον κόπο να μπεις στο χώρο του τραγουδιού”. Και όντως τον ακούω».

Επίσης αποκάλυψε ότι έμαθε να παίζει κιθάρα μόνος του από το διαδίκτυο, επειδή δεν μπορούσε να πιέζεται από τους δασκάλους.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κακοσαίος σημείωσε πως δεν σκέφτηκε να αλλάξει ποτέ το επώνυμό του και συμπλήρωσε ότι «δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους».

«Είχα άγχος αλλά το δούλεψα μέσα μου. Είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το Κακοσαίος. Ξεκίνησα με αυτό το όνομα. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο Γιώργος Κακοσαίος ερμήνευσε με τη συνοδεία μουσικής και με την υπέροχη φωνή του αγαπημένα τραγούδια.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE