Ο Noel Gallagher μετανιώνει που οι Oasis δεν χώρισαν με δημόσιο διαπληκτισμό

Ο Noel Gallagher μετανιώνει που οι Oasis δεν χώρισαν με δημόσιο διαπληκτισμό


Μια επεισοδιακή αποχώρηση των Oasis από την ενεργό δράση ονειρευόταν ο Noel Gallagher.

Ο Noel Gallagher δεν δείχνει διατεθειμένος να συμφωνήσει στην επανένωση των Oasis την οποία επιδιώκει τα τελευταία χρόνια ο αδελφός του, Liam Gallagher.

Οι Oasis διαλύθηκαν το 2009, όταν ο Noel Gallagher αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συναυλία της συγκροτήματος στο Παρίσι.

Ο Noel και ο Liam ακολούθησαν και οι δύο επιτυχημένες σόλο καριέρες αφού χώρισαν τους επαγγελματικούς δρόμους τους. Ωστόσο η διάλυση της μπάντας επέφερε προβλήματα και στις προσωπικές σχέσεις τους, οι οποίες αποκαταστάθηκαν πριν από λίγα χρόνια, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Liam.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, ο Noel Gallagher είπε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Star» ότι οι Oasis έπρεπε να είχαν διασπαστεί με δημόσιο και δραματικό τρόπο.

«Ήμασταν εκνευρισμένοι και τσακωνόμασταν και μετά είπα “πηγαίνω σπίτι”», θυμάται ο Noel για τις τελευταίες ημέρες των Oasis. «Με την πάροδο του χρόνου, δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να μείνω και να συμμετάσχω στη συναυλία, που θα ήταν μια μνημειώδης, τρελή συναυλία των Oasis», σχολίασε.

Noel - Liam Gallagher - Oasis - Hit Channel

Το συγκρότημα μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει εκείνη τη συναυλία στο Παρίσι, όμως ο Noel Gallagher λέει ότι το κοινό θα έπαιρνε πίσω τα χρήματά του.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης πρόσθεσε: «Ο αγώνας θα είχε συνεχιστεί στη σκηνή, ίσως όχι σώμα με σώμα, αλλά τα λόγια μεταξύ μας θα ήταν… Μερικές φορές σκέφτομαι “μακάρι να είχα τη μνήμη εκείνης της συναυλίας”. Αυτός θα ήταν ο τρόπος να αποχωρήσουμε. Έπρεπε να συμβεί».

Την προηγούμενη εβδομάδα αναζωπυρώθηκαν οι φήμες περί επανένωσης των Oasis καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Noel και Liam Gallagher ίδρυσαν μία εταιρεία παραγωγής ταινιών.

Ο Noel Gallagher λέει επίσης στην «Daily Star» ότι δεν βαρέθηκε ποτέ τους Oasis, αλλά μόνο τον αδερφό του.

Ο Liam ζήτα επανειλημμένα την επανένωση του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι μάλιστα πρότεινε να συναντηθούν ξανά για να συμβάλλουν στις προσπάθειες αντιμετώπισης του COVID-19.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE