Ο Alex Sid σφράγισε με το «Κατάματα» ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο

Ο Alex Sid σφράγισε με το «Κατάματα» ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο


Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις στις «Άγριες Μέλισσες», συνταρακτικά και τα τραγούδια του Alex Sid για τη δημοφιλή σειρά.

Ο Alex Sid, ο ιδιαίτερος τραγουδοποιός που έχει ταυτίσει τη φωνή του με τις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1, τραγουδά «Κατάματα» και σφραγίζει ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς.

Ο Alex Sid ερμηνεύει και συνθέτει μοναδικά, ενώ πίσω από τους στίχους κρύβεται πάντα η ταλαντούχα συνεργάτης του Ουρανία Πατέλλη.

Το «Κατάματα» μυστηριώδες, δραματικό και ροκ ταυτόχρονα, συνόδευσε μουσικά τους πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» τη στιγμή που πολλές αλήθειες είναι έτοιμες να φανερωθούν.

«Η φωτιά είναι εδώ, κατάματα για δες την αν τολμάς, διέξοδο στα θαύματα δεν έχει πια για μας, κατάματα και η λύτρωση, μια ανάσα που θα ‘ρθει, μέσα απ’ τη φωτιά να γεννηθεί…»

Στο μεταξύ αξιοσημείωτη επιτυχία γνωρίζει άλλο ένα από τα τραγούδια του Alex Sid για τις «Άγριες Μέλισσες», το «Μάτια Κλειστά», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό ελληνικό τραγούδι που βρίσκεται στο Top 10 του Shazam για τη χώρα μας.

Το «Κατάματα», όπως και όλα τα τραγούδια της δημοφιλούς σειράς, κυκλοφορούν από την Panik Oxygen σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και σε ολοκληρωμένο άλμπουμ τόσο ψηφιακά όσο και στα φυσικά σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE