Ο Ηλίας Βρεττός σε μία ξεχωριστή «Νύχτα στον Ρυθμό»

Ο Ηλίας Βρεττός σε μία ξεχωριστή «Νύχτα στον Ρυθμό»


Η Ράνια Κωστάκη υποδέχεται στη «Νύχτα στον Ρυθμό» τον Ηλία Βρεττό.

Ο Ηλίας Βρεττός είναι «ο άνθρωπος ο σωστός» για να αποχαιρετήσουμε μαζί του τον Μάρτιο μέσα από μια ακόμα «Νύχτα στον Ρυθμό».

Ο ένας και μοναδικός Ηλίας Βρεττός θα είναι καλεσμένος της Ράνιας Κωστάκη στη «Νύχτα στον Ρυθμό» μια ανάσα πριν το τέλος του μήνα, την Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Η οικοδέσποινα υποδέχεται τον αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα ακόμα ξεχωριστό live που θα μεταδοθεί μέσω YouTube.

Συντονιζόμαστε στις 21:30 ακριβώς για να απολαύσουμε μοναδικές ερμηνείες από αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη Πάριου, της Άννας Βίσση, του Πασχάλη Τερζή αλλά και πολλών ακόμα μεγάλων ερμηνευτών, σε διασκευές που θα μας καταπλήξουν.

Η Ράνια Κωστάκη μαζί με τον Ηλία Βρεττό, θα κρατήσουν το κέφι μας στα ύψη με πολλές… πικάντικες ερωτήσεις αλλά και την καλύτερη μουσική.

Η 35η «Νύχτα στον Ρυθμό» θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, αλλά και στον αέρα του Ρυθμού 94.9.

Η «Νύχτα στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το διαδίκτυο ως media μέσο και τη λειτουργία του live video.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο διαδίκτυο ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept.

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός διαδικτυακού show.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE