Η Gwen Stefani παραδέχεται ότι έχει «εμμονή» με τον τρόπο που μεγαλώνει

Η Gwen Stefani παραδέχεται ότι έχει «εμμονή» με τον τρόπο που μεγαλώνει


«Είναι κομπλιμέντο που ο κόσμος μιλά για τον τρόπο που μεγαλώνω».

Η Gwen Stefani δείχνει και νιώθει στα καλύτερά της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη στήλη «Stellar» της εφημερίδας «The Daily Telegraph», η 51χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς αισθάνεται καθώς μεγαλώνει στη μουσική βιομηχανία και πού αποδίδει τη νεανική εμφάνισή της.

Η Gwen Stefani δήλωσε ότι δεν προσβάλλεται από το ενδιαφέρον των ανθρώπων για την εμφάνισή της, όμως αναγνώρισε ότι αυτό συνεπάγεται κάποια πίεση.

«Είναι πραγματικά δύσκολο για όλους να μεγαλώνουν και να έχουν να αντιμετωπίσουν τη ζωή. Ειδικά για τις γυναίκες και τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στο προσκήνιο μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά το αντιμετωπίζεις προσπαθώντας απλώς να είσαι η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου εσωτερικά και εξωτερικά», είπε.

«Είναι κομπλιμέντο που ο κόσμος μιλά για τον τρόπο που μεγαλώνω, υποθέτω. Έχω κι εγώ ένας είδος εμμονής με τον τρόπο που μεγαλώνω», πρόσθεσε.

Η Gwen Stefani, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, τονίζει ότι το αισθάνεται και φαίνεται στα καλύτερά της χάρη στον έρωτα και τον αρραβωνιαστικό της, Blake Shelton.

«Ο Blake είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Θυμάμαι τα τελευταία χρόνια και κοιτάζω φωτογραφίες από το πότε άρχισα να φιλάω τον Blake και φαίνομαι καλύτερη από ποτέ σε εκείνες τις φωτογραφίες. Η αγάπη πρέπει να φαίνεται καλή πάνω μου. Νιώθω ότι αυτό φαίνεται, πραγματικά!», σχολίασε.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton έχουν σχέση από το 2015 και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020.

Gwen Stefani - Blake Shelton

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE