Η Demi Lovato δηλώνει πανσεξουαλικό άτομο και αποκαλύπτει ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί

Η Demi Lovato δηλώνει πανσεξουαλικό άτομο και αποκαλύπτει ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί


«Μου αρέσουν πραγματικά όλα τα φύλα».

Η Demi Lovato μιλά για τη σεξουαλική ταυτότητά της και τις βλέψεις της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «The Joe Rogan Experience», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην υιοθέτηση παιδιών και παραδέχτηκε επίσης ότι δεν θεωρεί πιθανό να περάσει τη ζωή της με έναν άνδρα.

«Αυτή τη στιγμή θέλω στα σίγουρα να υιοθετήσω παιδιά. Επίσης, δεν ξέρω αν θα καταλήξω με έναν άντρα, οπότε δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να μένει έγκυος», είπε.

Όσον αφορά το σεξουαλικό προσανατολισμό της, η Demi Lovato αποκάλυψε ότι αναφέρεται στον εαυτό της ως πανσεξουαλικό άτομο, το οποίο σημαίνει ότι νιώθει σεξουαλική ή συναισθηματική έλξη προς άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου.

«Είμαι τόσο ρευστή (σεξουαλικά) τώρα και ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαι τόσο ρευστή είναι ότι κρυβόμουν πολύ», εξήγησε.

«Πώς το λένε αυτό; “Πανσεξουαλικότητα;”, ρώτησε ο Joe Rogan, με την τραγουδίστρια να επιβεβαιώνει: «Ναι, πανσεξουαλικότητα. Μου αρέσουν πραγματικά όλα τα φύλα».

Demi Lovato - Hit Channel

Η Demi Lovato θυμήθηκε για ακόμη μια φορά πως αφορμή για τη σεξουαλική αφύπνισή στάθηκε η σκηνή του φιλιού μεταξύ της Sarah Michelle Gellar και της Selma Blair στην κλασική cult ταινία «Cruel Intentions» του 1999.

«Μου άρεσε εκείνη η σκηνή, όμως ένιωσα πολύ ντροπή επειδή μεγάλωσα στο Τέξας ως χριστιανή, όπου αυτό το αποδοκιμάζουν έντονα. Έκλεισα την τηλεόραση πριν καν αφήσω τον εαυτό μου να επεξεργαστεί αυτό που ένιωθε», εκμυστηρεύτηκε.

Μιλώντας για την αποτυχημένο αρραβώνα της με τον Max Ehrich, η Demi Lovato πρόσθεσε:

«Είχα αρραβωνιαστεί με έναν άνδρα πέρυσι. Σίγουρα σκέφτηκα ότι θα παντρευόμουν, ίσως θα ήμουν έγκυος αυτή τη στιγμή και αυτό δεν ισχύει, οπότε σταμάτησα να δένομαι σε αυτό. Ξέρω ότι η ζωή μου δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιό μου».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE