Το music video του «Gone» θα κυκλοφορήσει «πολύ, πολύ σύντομα»

Το music video του «Gone» θα κυκλοφορήσει «πολύ, πολύ σύντομα»


Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα έρθει το «Gone» στις οθόνες μας.

Η Rosé των BLACKPINK αποκάλυψε ότι music video για το «Gone», το δεύτερο τραγούδι από το πρώτο σόλο άλμπουμ της «R», θα κυκλοφορήσει «πολύ, πολύ σύντομα».

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε στο Instagram το προηγούμενο Σάββατο (27 Μαρτίου) ότι το video για το «Gone» θα έρθει νωρίτερα από το αναμενόμενο, ωστόσο δεν αποκάλυψε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

«Αυτό είναι μυστικό. Δεν θα σας πω Αλλά πολύ, πολύ σύντομα», απάντησε η Rosé όταν ρωτήθηκε για το video του «Gone» από τους ακολούθους της.

Εν τω μεταξύ το music video για το «On The Ground», το κύριο single του «R», συνεχίζει να καταγράφει ανοδική πορεία στο YouTube, μετρώντας πάνω από 124 εκατομμύρια προβολές μέχρι αυτήν την ώρα.

Επίσης το «On The Ground» έσπασε το ρεκόρ για το video από σόλο καλλιτέχνη της K-pop που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές στο YouTube μέσα σε 24 ώρες, έχοντας προβληθεί 41,6 εκατομμύρια φορές.

Το «On The Ground» ανέβαινε επίσης στο νούμερο 70 του Billboard Hot 100, αναδεικνύοντας τη Rosé στη δεύτερη σόλο γυναίκα καλλιτέχνιδα της K-pop που εμφανίζεται στο κεντρικό chart του Billboard και στη γυναίκα καλλιτέχνιδα της K-pop που έχει αναρριχηθεί υψηλότερα στην κατάταξη.

Η Rosé ξεκίνησε επιπλέον το δικό της κανάλι στο YouTube, όπου διαθέτει ήδη σχεδόν 2 εκατομμύρια συνδρομητές.

Στο πρώτο video που ανέβασε στο κανάλι εξομολογήθηκε ότι «δεν απολάμβανε τη μουσική για κάποια χρόνια» και μοιράστηκε πληροφορίες για την παιδική της ηλικία και τη δημιουργία του σόλο άλμπουμ της.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE