Ο Πάνος Βλάχος κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Μαθήματα Ζωής»

Ο Πάνος Βλάχος κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Μαθήματα Ζωής»


Ο Πάνος Βλάχος δημιουργεί στο νέο άλμπουμ του την προβολή του κόσμου μας, όπως προκύπτει από τη δική του παρατήρηση και αντίληψη των πραγμάτων.

Ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Πάνου Βλάχου είναι γεγονός. Έχει τίτλο «Μαθήματα Ζωής» και κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό video clip, που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από το κοινό και έγινε viral.

Ο Πάνος Βλάχος είναι πλέον ένας αναγνωρισμένος και αξιόλογος τραγουδοποιός που ανταποκρίνεται το ίδιο επιτυχημένα σε δύο πεδία του χώρου των τεχνών. Οι δύο καλλιτεχνικές του ιδιότητές λειτουργούν συνδυαστικά, θρέφοντας η μία την άλλη και συνθέτουν μία ολοκληρωμένη καλλιτεχνική οντότητα.

Τα «Μαθήματα Ζωής» είναι μία ανατομία της καθημερινότητάς μας, ένας εύστοχος και ευφάνταστος σχολιασμός της νεοελληνικής πραγματικότητας που τραμπαλίζεται ανάμεσα στη σοβαρότητα και το γκροτέσκο.

Τα προσωπικά και τα συλλογικά αδιέξοδα, οι ελπίδες και οι ματαιώσεις, το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός, ένας έρωτας που μας σώζει από το πουθενά, είναι τα δομικά υλικά της θεματολογίας του δίσκου, στην οποία ο καθένας θα αναγνωρίσει σίγουρα κάτι από τον εαυτό του.

Ο Πάνος Βλάχος γράφει τους στίχους, τη μουσική, τους στίχους και ερμηνεύει δημιουργώντας την προβολή του κόσμου μας, όπως προκύπτει από τη δική του παρατήρηση και αντίληψη των πραγμάτων, περιγράφοντας τον γλαφυρά και ειλικρινά χωρίς μισόλογα, προκαταλήψεις και ωραιοποιήσεις.

Τα «Μαθήματα Ζωής» αν κάτι διδάσκουν είναι ότι η τέχνη όσο περισσότερο καθρεφτίζει την αλήθεια του καλλιτέχνη, τόσο περισσότερους ανθρώπους αφορά.

Σημαντική συμβολή στη δημιουργία του δίσκου έχει ο εξαιρετικός συνθέτης και τραγουδοποιός Κώστας Παρίσσης που υπογράφει τη μουσική σε τρία τραγούδια, («Μαθήματα Ζωής», «Κάτι Να Μη Λερώνει», «Εντέλεια») και έχει κάνει την ενορχήστρωση και μοιράζεται την παραγωγή του δίσκου με τον Πάνο Βλάχο.

Το τραγούδι «Κάτι Να Μη Λερώνει» ερμηνεύει με ευαισθησία και εκφραστικότητα η αξιόλογη ηθοποιός Ιωάννα Λέκκα

Τα δύο εμπνευσμένα και άκρως πρωτότυπα video clips που συνοδεύουν τα τραγούδια «Μαθήματα Ζωής» και «Εντέλεια», υπογράφουν ο σκηνοθέτης Μιχάλης Χαραλαμπίδης και η Short Art Film Βy Xsquar Designlab.

Τα τραγούδια του «Μαθήματα Ζωής» κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ το CD είναι διαθέσιμο και στα e-shops των συνεργατών του Ogdoo Music Group και θα βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων και των αλυσίδων λιανικής όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE