Νέες είσοδοι από Josephine και Πέτρο Ιακωβίδη – Το Top 20 της εβδομάδας (12/2021)

Νέες είσοδοι από Josephine και Πέτρο Ιακωβίδη – Το Top 20 της εβδομάδας (12/2021)


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού συμπληρώνει εννέα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνη της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 5 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Παλιόπαιδο» – Josephine (No. 19)

Η Josephine βγάζει από μέσα μας το… «Παλιόπαιδο» με τη νέα επιτυχία της που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Η άκρως επιτυχημένη και εκρηκτική τραγουδίστρια συνεχίζει το σερί των δυναμικών singles με ένα pop τραγούδι που σίγουρα θα γίνει anthem.

Το «Παλιόπαιδο» κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart έχοντας σημειώσει μία εντυπωσιακή άνοδο 18 θέσεων.

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το music video για το «Παλιόπαιδο» βρέθηκε στο Top 3 των τάσεων του YouTube και μέσα σε δώδεκα ημέρες ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολών.

«Μου ‘Λειψες Πολύ» – Πέτρος Ιακωβίδης (No. 20)

Το νέο τραγούδι «Μου ‘Λειψες Πολύ» του Πέτρου Ιακωβίδη εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της επίσημης κυκλοφορίας του.

Το «Μου ‘Λειψες Πολύ», το οποίο φέρει την υπογραφή του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη, ξεχωρίζει για την ευαισθησία των στίχων του και τη δυναμικότητά της μουσικής του.

Το video clip για το «Μου ‘Λειψες Πολύ» ταξιδεύει το θεατή σε μια άλλη εποχή, αποπνέοντας ρομαντισμό, νοσταλγία αλλά και μια μοναδική αίσθηση αθωότητας της δεκαετίας του 1940.

Στην κατάταξη βρίσκεται παράλληλα η επιτυχία «Μη Θυμώνεις» του Πέτρου Ιακωβίδη, που κυριάρχησε για τρεις εβδομάδες συνολικά στο No. 1 τόσο του Ελληνικού Airplay Chart όσο και του Μικτού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE