Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι απαθανάτισε τον γιο της με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι απαθανάτισε τον γιο της με την Μπάγια Αντωνοπούλου


Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η όμορφη παρουσιάστρια.

Η Μαντώ Γαστεράτου και η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι φίλες εδώ και αρκετά χρόνια. Η φιλία τους επισφραγίστηκε με την κουμπαριά τους αφού η Μπάγια Αντωνοπούλου όχι μόνο πάντρεψε την κολλητή της αλλά βάφτισε και τον γιο της, τον Γιώργο.

Η όμορφη μαμά, έχει μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια για το άλλο της μισό, την κολλητή της και το πόσο σημαντικό είναι που έχει έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή της.

Πολλές φορές η όμορφη παρουσιάστρια έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τη φίλη της που έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της νονάς. Κάθε φορά που επισκέπτεται το βαφτιστήρι της, παίζει μαζί του, το κοιμίζει, το ταΐζει.

«Λένε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις… τι να πρωτοπώ για τις δυο αυτές φάτσες της ζωής μου! Η μια φατσουλα είναι όλη μου η ζωή και η άλλη φάτσα είναι το άλλο μου μισό! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το υπόλοιπο της ζωής μου, το ονειρεύομαι μαζί τους και επειδή στον κόσμο αυτό που ζούμε είναι ωραίο να έχεις όνειρα, θα πω μόνο ότι αξία εχει να τα μοιράζεσαι μαζί τους ❤ MADARA+ ΜΠΑΓΙΟΣΚΥΛΟ+ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΝΑΒΙ = ❤ FOR EVER », είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE