Η εξομολόγηση για τη «φρικτή σχέση» που είχε με το σώμα της

Η εξομολόγηση για τη «φρικτή σχέση» που είχε με το σώμα της


«Άρχισα να φοράω φαρδιά ρούχα λόγω του σώματός μου».

Η Billie Eilish σπάνια βρίσκεται έξω κατά τη διάρκεια της πανδημίας καθώς περνά τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι, όπου ετοιμάζει τραγούδια και φροντίζει τον σκύλο της, Shark, ένα pit bull δέκα μηνών.

Αλλά όταν η 19χρονη τραγουδίστρια πέρασε τον Οκτώβριο μια ημέρα μαζί με τον αδερφό στην παραλία, βρέθηκε στο επίκεντρο διάφορων κακόβουλων σχολίων για την εμφάνισή της.

«Υπάρχει αυτή η φωτογραφία που βγαίνω από το αυτοκίνητό μου έξω από την πόρτα του αδερφού μου μια ημέρα που είχε 43 βαθμούς και φορούσα ένα αμάνικο μπλουζάκι. Και ο κόσμος  έλεγε “η Billie πάχυνε”. Και εγώ λέω “όχι, έτσι είμαι, απλώς δεν με έχετε ξαναδεί!”», είπε σε συνέντευξή της στο «Vanity Fair».

Billie Eilish - Vanity Fair

Η Billie Eilish εξήγησε στο περιοδικό την ανησυχία που προκάλεσαν στην οικογένειά της τα σχόλια.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι γύρω μου ανησυχούσαν περισσότερο για αυτό από ότι εγώ, γιατί ο λόγος που χαρακωνόμουν αφορούσε το σώμα μου. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, άρχισα να φοράω φαρδιά ρούχα λόγω του σώματός μου», είπε για το χαρακτηριστικό ντύσιμό της που έχει εμπνεύσει τη νέα γενιά.

«Ωστόσο είμαι πραγματικά, πραγματικά χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση στη ζωή μου, γιατί αυτό δεν συνέβη πριν από τρία χρόνια, όταν ήμουν στη μέση της φρικτής σχέσης που είχα με το σώμα μου, ή πριν από πέντε χρόνια που δεν έτρωγα καθόλου. Λιμοκτονούσα», αποκάλυψε.

Η Billie Eilish θυμήθηκε ότι έπαιρνε χάπια αδυνατίσματος όταν ήταν 12 ετών, με την ελπίδα ότι θα τη βοηθούσαν να χάσει βάρος.

Και παρόλο που υπαινίχθηκε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τώρα, παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βλέπει τα σχόλια που γεμίζουν το διαδίκτυο.

«Νόμιζα ότι θα ήμουν η μόνη που μισούσα το σώμα μου, αλλά υποθέτω ότι το διαδίκτυο μισεί και εκείνο το σώμα μου. Είναι υπέροχο», είπε, προτού καταλήξει: «Το διαδίκτυο μισεί τις γυναίκες».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE