Ο Lil Nas X κυκλοφορεί τα «παπούτσια του Σατανά» – Περιέχουν μια σταγόνα ανθρώπινου αίματος

Ο Lil Nas X κυκλοφορεί τα «παπούτσια του Σατανά» – Περιέχουν μια σταγόνα ανθρώπινου αίματος


Σε περιορισμένο απόθεμα 666 ζευγαριών θα κυκλοφορήσουν τα «Παπούτσια του Σατανά».

Ο Lil Nas X γιορτάζει το ντεμπούτο του νέου τραγουδιού του «Montero (Call Me By Your Name)» και του μουσικού βίντεο για το single που προκάλεσε αντιδράσεις κυκλοφορώντας σε συνεργασία με τη Nike τα… «Παπούτσια του Σατανά».

Τα κλασικά Nike Air Max ‘97 ανασχεδιάστηκαν από την εταιρεία MSCHF με γνώμονα το θέμα του video για το «Montero (Call Me By Your Name)» και θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση 666 ζευγαριών, το καθένα αριθμημένο (x / 666) με κόκκινο κέντημα.

Στη σόλα τους τα «παπούτσια του Σατανά» θα περιέχουν 60 ml κόκκινου μελανιού και μία σταγόνα ανθρώπινου αίματος, χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά για την προέλευση του αίματος.

Στο πλαϊνό μέρος των παπουτσιών είναι επίσης κεντημένη με κόκκινα γράμματα η επιγραφή «Κατά Λουκάν 10:18», που παραπέμπει σε ένα εδάφιο από το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον για την έξωση του Σατανά από τον παράδεισο.

Το εδάφιο αναφέρεται αναλυτικά στη συσκευασία των παπουτσιών: «Είδα τον Σατανά να πέφτει σαν αστραπή από τον ουρανό».

Lil Nas X - MONTERO (Call Me By Your Name) (Official Video)

Τα «Παπούτσια του Σατανά» είναι επίσης διακοσμημένα με αναποδογυρισμένους σταυρούς και σχήματα πεντάλφα που έχουν προσαρτηθεί στα κορδόνια και έχουν τυπωθεί στις σόλες.

Τα Nike Air Max ‘97 της συγκεκριμένης έκδοσης και θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στην τιμή των 1.018 δολαρίων το καθένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια εταιρεία που σχεδίασε τα «Παπούτσια του Σατανά» έβγαλε στην αγορά τα «Παπούτσια του Ιησού».

Πρόκειται για μία ειδική έκδοση των Nike Air Max ‘97 που περιείχαν στις σόλες τους αγιασμό από τον Ιορδάνη ποταμό και ήταν διαθέσιμα στην τιμή των 4.000 δολαρίων.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE