Θεοδώρα Βουτσά: Μυστικός γάμος μετά τον θάνατο του αξέχαστου πατέρα της! Οι πρώτες φωτό!

Θεοδώρα Βουτσά: Μυστικός γάμος μετά τον θάνατο του αξέχαστου πατέρα της! Οι πρώτες φωτό!


Η επίσης ηθοποιός Θεοδώρα, μερικούς μήνες μετά τον χαμό του αξέχαστου κωμικού μας, ένωσε για πάντα τη ζωή της με τον σύντροφό της με πολιτικό γάμο στη Βουλιαγμένη, παρουσία ελάχιστων καλών φίλων και πολύ στενών συγγενών.

«Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου “μυστικά” γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν» είπε στη Real η Θεοδώρα Βουτσά η οποία συνέχισε αποκαλύπτοντας:

«Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάζουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ».

Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Βούλας-Βουλιαγμένης από την αντιδήμαρχο Μαίρη Φουρναράκη, η οποία υπήρξε επιστήθια φίλη του Κώστα Βουτσά:

«Ήταν φίλη του μπαμπά μου και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά. Στον πολιτικό γάμο έδωσαν το παρών έξι άτομα, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, η κουμπάρα, η παιδική μου φίλη Εύη Καββαδά και ο Θωμάς Κανατάς. Αντί για μπομπονιέρες δώσαμε στους υπαλλήλους του δημαρχείου και σε φίλους καριόκες. Ήταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά. Αυτό δίναμε στον κόσμο και στο προσκύνημα και στην κηδεία».

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE