Το νέο άλμπουμ «TESLA» μόλις κυκλοφόρησε

Το νέο άλμπουμ «TESLA» μόλις κυκλοφόρησε


Ένα πολυδιάστατο άλμπουμ από τον YPO.

Ο YPO, ο καλλιτέχνης που έφερε πρώτος το rap στην Ελλάδα και που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της hip-hop σκηνής και όχι μόνο, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του με τίτλο «TESLA».

Το άλμπουμ περιλαμβάνει συνολικά 13 τραγούδια, μεταξύ των οποίων 7 ολοκαίνουργια κομμάτια.

Τα τραγούδια ποικίλλουν στο μουσικό και στιχουργικό ύφος τους, αφού στο δίσκο θα συναντήσετε από drill tracks μέχρι και κομμάτια με reggaeton vibes όπως το «Αναπάντητες» με τον LiL PoP.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, είναι διαθέσιμο εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στο YouTube και το επίσημο music video για το «Sorry», το κεντρικό single του άλμπουμ, στο οποίο συμμετέχει ο Bossikan.

Το video γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Λευτέρη Πασαλίδη στη Σιάτιστα, τη γενέτειρα του Υποχθόνιου, ενώ για πρώτη φορά εμφανίζονται στην οθόνη και μέλη της οικογένειάς του.

Ως bonus tracks στο «TESLA» περιλαμβάνονται τα «Eros» (με τον DJ Stephan και τη Sophia), «Googlare» (το πρόσφατο single του με τους Slogan, Sophia, iLLEOo & Lil Koni), «Overdose» (με τους LiL PoP & Ivan Greko) αλλά και το «Lamborghini» (με τον Fly Lo).

Όλα τα τραγούδια που ξεχώρισαν και έγιναν τεράστιες επιτυχίες το 2020, συγκεντρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια views και streams σε YouTube και Spotify αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτο είναι πως και τα 13 τραγούδια του άλμπουμ βρέθηκαν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους στο Top 50 του Spotify για την Ελλάδα, καταγράφοντας εντυπωσιακό αριθμό streams.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, ο YPO βρίσκεται επίσης στο εξώφυλλο της editorial λίστας «Hot Greek Rap» του Spotify.

Το άλμπουμ «TESLA» του YPO κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE