«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» με τον Κώστα Μηλιωτάκη και αγαπημένους καλλιτέχνες

«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» με τον Κώστα Μηλιωτάκη και αγαπημένους καλλιτέχνες


Η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί μελωδίες και στίχους που όλοι αγαπάμε.

Το Σάββατο 27 Mαρτίου η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» της ΕΡΤ1 με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον Κώστα Μηλιωτάκη, έναν από τους πιο αγαπητούς κι επιτυχημένους εκπροσώπους της νεότερης γενιάς συνθετών.

Καταξιωμένος μουσικός, από πολύ μικρή ηλικία, ο Κώστας Μηλιωτάκης συνεργάστηκε και συνεχίζει, ακάθεκτος και αστείρευτος, με πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες, χαρίζοντάς μας υπέροχα τραγούδια.

Στην εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» θα συμμετάσχουν πολλοί από αυτούς: Ο Γιώργος Τσαλίκης, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Ηλίας Βρεττός, η Βασιλική Νταντά, ο Γιώργος Λιβάνης, η Ευδοκία, ο Γιάννης Κρητικός, η Έρρικα Πρεζεράκου, η Τραϊάνα Ανανία, η Αντονέλλα Κουέγιαρ, η Αθηνά Βέρμη, ο στιχουργός και κουμπάρος του συνθέτη, Δημήτρης Τσάφας και η μεγάλη του κόρη, η χορεύτρια Νεφέλη Μηλιωτάκη.

Μαζί τους και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Βερίνα Ευαγγέλου και Χρήστος Κούτρας.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!

Πολλές και ωραίες θα είναι οι εκπλήξεις της βραδιάς.

Από το αφιέρωμα στον Κώστα Μηλιωτάκη δε θα μπορούσε να λείπει ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος θα τραγουδήσει επιτυχίες από την υπέροχη συνεργασία τους και θα μιλήσει για το ταλέντο και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του συνθέτη.

Τη σκυτάλη στις εκπλήξεις θα πάρει ο έφηβος, πλέον, Σταμάτης Καπίρης, ο οποίος θα εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά με το τραγούδισμά του.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή θα χαρίσει ο ίδιος ο Κώστας Μηλιωτάκης.

Ο συνθέτης θα αφήσει για λίγο τα πλήκτρα για να αγκαλιάσει τη νέα του αγάπη, την άρπα, σε μια υπέροχη παρουσίαση της νέας δουλειάς του που θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό.

«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE