Σαλαγκούδη: Δεν θα πιστεύεις πόσες ώρες έκανε μπάνιο αφού βγήκε από το Survivor

Σαλαγκούδη: Δεν θα πιστεύεις πόσες ώρες έκανε μπάνιο αφού βγήκε από το Survivor


Survivor: Το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, είχε προκαλέσει θόρυβο πριν καν η ίδια μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και συνέχισε να κάνει μέχρι την αποχώρησή της – όχι όμως για τους λόγους που πίστευε εκείνη.

Η 36χρονη δημοσιογράφος, στην πρώτη της φωτογράφιση μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, μιλάει για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, αν πιστεύει πως η συμμετοχή της, της έκανε κακό και τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε αμέσως μετά την αποχώρησή της.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχεις λάβει πολλά μηνύματα θαυμαστών.
«Τέτοια προβλήματα δεν είχα ούτε πριν ούτε μετά το παιχνίδι. Το τελευταίο βέβαια μου κάνει εντύπωση με όλα αυτά τα Γηβιτΐ63 που βγήκαν με τις εκφράσεις μου. Έτσι όπως έβγαινα τόσο απεριποίητη και εξαθλιωμένη, απορώ πώς μου στέλνουν ακόμα μηνύματα, Αλήθεια σου λέω! Όταν είδα τα είπα: «Εντάξει, δεν θα με ξανακοιτάξει άνθρωπος» (Γελάει.)»

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελες να κάνεις βγαίνοντας;
«Να φάω και να κάνω ένα καυτό μπάνιο. Όταν είσαι στο παιχνίδι, σκέφτεσαι συνεχώς το φαγητό και την ικανοποίηση που θα σου δώσει. Βγαίνοντας, όμως, το στομάχι σου έχει κλείσει και δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς. Έτρωγα, πονούσα, έπαιρνα χάπι και συνέχιζα να τρώω. Ακόμα δεν έχω βρει το μέτρο. Όταν πρωτοαντίκρισα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, σοκαρίστηκα με το πόσο αδύνατη ήμουν. Δεν είχα και ζυγαριά για να ζυγιστώ. Το πρώτο μπάνιο που έκανα κράτησε τρεις ώρες, χωρίς υπερβολή. Δεν μπορούσα και να κοιμηθώ καθόλου, θυμάμαι ότι στην καλύβα πέφταμε για ύπνο από τις 8.00 γιατί ήμασταν εξαντλημένοι, ενώ εγώ κρατούσα τη φωτιά μέχρι τις 9.00. Επειδή πάντα το βραδινό ήταν το μεγαλύτερο μου γεύμα, πεινούσα τόσο πολύ που ξυπνούσα από τις 4.00 και μέχρι τις 6,00 το πρωί, που σηκώνονταν και οι άλλοι, σκεφτόμουν μόνο φαγητά»

Και στον ύπνο σου φαγητά έβλεπες;
«Εννοείται φαγητά! Και τους γονείς μου έβλεπα στο ύπνο μου.»

Δεν τους έχεις δει ακόμα από κοντά;
«Όχι. Στην αρχή δεν μπορούσα κιόλας. Ήθελα όμως και να καταλαγιάσει όλο αυτό, να είμαι εγώ καλύτερα ώστε να μπορώ να τους παρηγορήσω περισσότερο.»

Τι θέλεις να κάνεις τώρα, Ανθή; Έχει υπάρξει κάποια πρόταση;
«Όχι, δεν έχω προλάβει να μιλήσω κιόλας. Είμαι και ένας άνθρωπος που δεν χτυπάει πόρτες, δεν θέλω να γίνομαι φορτική».

Ευτυχώς, για το Survivor σε «έσπρωξε» ο Λιάγκας. Έτσι ειπώθηκε τουλάχιστον.
«Όντως είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο πριν πάω, αλλά δεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύτηκα.»

Εσύ τον είχες καλέσει;
«Έχει σημασία; Εκείνες τις μέρες γινόταν ένας χαμός από τηλέφωνα. Εκείνος με πήρε γιατί είμαστε φίλοι, τον συμπαθώ πολύ και έλαβα σοβαρά υπόψη μου την άποψη του.»

Είχες ζοριστεί πέρσι που σας είχαν βγάλει ζευγάρι;
«Ζορίζομαι κάθε φορά που γράφεται κάτι χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και που έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Το να βγεις με έναν φίλο σου για φαγητό και να δημιουργούνται υπόνοιες δεν είναι κάτι που μου αρέσει.»

Έχεις σηκώσει το τηλέφωνο σου ποτέ για να διαμαρτυρηθείς;
«Τον πρώτο καιρό που είχα κατέβει στην Αθήνα και είχαν γραφτεί απίστευτα ψέματα για μένα δεν έπαιρνα κανέναν. Αν υπάρχει κάτι που με θίγει πραγματικά από κάποιον που με γνωρίζει, μπορεί να πάρω τηλέφωνο, αλλά γενικά το αποφεύγω.»

Τελικά νιώθεις ότι ο κόσμος κατάφερε να σε γνωρίσει καλύτερα μέσα από το Survivor;
«Εσύ τι πιστεύεις;»

Πιστεύω ότι δεν σου έκανε κακό. Γενικά όμως θεωρώ ότι είσαι λίγο παρεξηγημένη.
«Αν κρίνει κάποιος μόνο από τα αγωνίσματα, σίγουρα δεν μου έκανε καλό. (Γελάει.) Αν είδαν όμως και κάποιες πτυχές του χαρακτήρα μου, θα ήταν πολύ ευχάριστο. Πήγα εκεί για να «τσαλακωθώ», ίσως γιατί ήθελα να καταρρίψω και αυτή τη σύνδεση με το όνομα μου που με ακολουθεί πάντα. Γιατί εκεί, κακά το ψέματα, δεν μπορείς να κρυφτείς.»

Το πιστεύεις αυτό το τελευταίο;
«Προσωπικά, από ένα σημείο και μετά ξεχνούσα τις κάμερες. Νιώθεις μια οικειότητα εκεί με τους ανθρώπους, σε «ρουφάει» το νησί και όσα βιώνεις. Αν κάποιοι καταφέρνουν να υποκρίνονται τόσο καλά, τους βγάζω το καπέλο.»

Μετανιώνεις για κάτι;
«Που δεν το ήξερα νωρίτερα για να πάω γυμναστήριο και να μπορώ να απολαύσω τα αγωνίσματα. Πριν από κάθε αγώνισμα, με το που έβλεπα τον στίβο μάχης, με έπιαναν ταχυκαρδίες που δεν σταματούσαν. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι παίκτες έπαθαν κρίσεις πανικού».

Έκλαψες μέσα στο παιχνίδι;
«Φυσικά και έκλαψα. Λύγισα αρκετές φορές. Είτε από νεύρα είτε από πείνα… προσπαθούσα όμως να απομονωθώ, δεν ήθελα να με βλέπουν οι συμπαίκτες ή οι κάμερες να κλαίω. Είμαι που είμαι παρεξηγημένη, δεν ήθελα να με λένε και «η κλαψιάρα του Survivor», εξομολογείται στο περιοδικό OK.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE