Η Παυλίνα Βουλγαράκη συνεργάζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη συνεργάζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη


Η Παυλίνα Βουλγαράκη αλλάζει πρόσωπα και ηλικίες στο ευρηματικό video clip για το νέο τραγούδι της.

Η πάντα δημιουργική Παυλίνα Βουλγαράκη συνεχίζει το μουσικό ταξίδι ενηλικίωσης με μια συγκινητική ερμηνεία στο νέο ξεχωριστό τραγούδι της με τίτλο «Ενικός».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη, στον οποίο ανήκει η μουσική του τραγουδιού, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Αντώνης Παππάς.

Την παραγωγή και τον προγραμματισμό του «Ενικός» έχει φροντίσει ο Soumka.

Η σταδιακή αποδοχή του γεγονότος ότι ζούμε με μοναδικό σύμμαχο κι εχθρό τον εαυτό μας, ότι δηλαδή ο πληθυντικός καταλήγει πάντα σε ενικό, αποτυπώνεται και στο ευρηματικό video clip που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Γκάνιος.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίζεται σε διαφορετικές ηλικίες, από παιδί μέχρι ηλικιωμένη γυναίκα, χάρη σε εκπληκτικά οπτικά εφέ.

«Πόσο πονά ο ενικός, όταν χρόνια μιλούσα για δύο… Είναι πολύς ο καιρός και βαρύ το φορτίο… Πώς μου το κάνεις αυτό, με το “ένα” που μου ‘χεις χρεώσει; Απ’ το “εμείς” στο “εγώ”, ανελέητη πτώση…», τραγουδά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Το νέο single «Ενικός» κυκλοφορεί, όπως και όλη η δισκογραφία της Παυλίνας Βουλγαράκη, από την Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE